Najśmieszniejsze jest to jak ludzie kładą klocki za grube € $ £ a żałują 100-150 pln dodatkowo na zrobienie porządnie drzwi
W kiepsko zrobionych furtkach to i BRAX nie zagra

W kiepsko zrobionych furtkach to i BRAX nie zagra

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wszystko zalezy od wielkosci drzwi...Patrz wyżej 1,5m2 nie wystarczyło nawet na jedne drzwi
Dobra, jak kupię te 5mb (500x50) to chyba starczy. Zrobi się "wnętrze" drzwi jak najlepiej. A najwyżej zewnętrzną blachę sobie sam wykleję później.
Tym czasem niestety wizyta punta u mechanika się przedłuża, a tam cały sprzęt w nim siedzi. Więc i tak nie mogę nic zrobić.
Dystanse zamówiłem.
Małe dystanse pod TW zrobione (choć ciągle mnie kuszą te alu pierścionki. To chyba jednak będą siedziały te miśki w obudowach od gms1929 tak jak teraz.
Maty... no tutaj czekam aż mi klient zapłaci za złożenie PC. Raczej wezmę "resztkę", te 500x50 za 220+kw.
Choć jeszcze szukam innych opcji.
W sumie patrzę tylko na GMS07XL choć nie wiem czy słusznie.
tak, czepiam się - piszemy skąd | ![]() |
sa takie dostepne, ale malo przydatne w produkcjiRaczej ciężko chyba o tak gruby mdf.
daj zdjecie drzwiA ja tak zapytam takie dystanse do alfy romeo 145 to wiecie gdzie można nabyć?
te sie montuje na wcisk, a nie przykrecaZabrałem się za robienie słupków. Więcej takich pierścionków chyba nie kupię
Znaczy nie mam nic do ich wykonania, jednak teraz jak spróbowałem, to wiem, że wolałbym inne. Jednak była dobra cena, żal nie brać.
ja uzywam materialu na podsufitki. dopiero bede testowal jak sie sprawdza flockowanie1. Macie jakieś dojścia do fajnego miękkiego materiału, dobrze kryjącego. Takiego.. akurat na słupki?
A może możecie coś polecić konkretnego?
kupuje na miejscu po wymacaniu najlepszegoMożesz Pawle podesłać jakiś pewny materiał? Bo oczywiście u mnie wszystko trzeba zamawiać, od ręki blisko nic..