Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tak tylko te ledy za mostkamiKarol1991 napisał:Powinno być tak jak na 2 rysunku?
a masz soft start? przy 600watowym trafie mile widziany by już był...Karol1991 napisał:Tak pozatym trafko wybija bezpieczniki nawet bez kondensatorów słyszałem,że to nie najlepiej?trafo jest z toroidy.pl
Przy trafie o takiej mocy to jest normalne. Bezpieczniki będzie wybijać nawet bez obciążenia. Po prostu przy starcie pojawia się bardzo mała rezystancja doputy, dopóki rdzeń się nie nasyci.Tak oczywiście,że mam tylko poprostu dziwie się,że bez kondensatorów filtrujących wybija bezpieczniki myślałem,że bez kondensatorów nie powinno to mieć miejsca.
NormalneKarol1991 napisał:Tak oczywiście,że mam tylko poprostu dziwie się,że bez kondensatorów filtrujących wybija bezpieczniki myślałem,że bez kondensatorów nie powinno to mieć miejsca.
Właśnie fabrycznie czy to tak zadziała jak jest?(ledy)Widzę że fabrycznie te LED-y dali na AC![]()
tak, zadziala - w unitrze ktora u mnie widziales bylo tak fabrycznie (ale jedna)Karol1991 napisał:Właśnie fabrycznie czy to tak zadziała jak jest?(ledy)
jestes w elektroniku i nawet nie potrafisz zrobic prostej plytki do zasilacza? :???:Karol1991 napisał:Taką płytkę kupiłem