wbrew pozorom, tak duzo ich tam nie znajdzieszRaczej w pokoju AS bym potyrał oszołomów.
wiekszosc z wystawiajacych sie jest normalnych
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wbrew pozorom, tak duzo ich tam nie znajdzieszRaczej w pokoju AS bym potyrał oszołomów.
Ja dodam, że zamierzam wykonać ustroje akustyczne (absorbery).
Niestety nie wiem czy znajdę na nie czas, ponieważ najpierw muszę dokończyć kolumny które na stan dzisiejszy są jeszcze w stanie surowym.
Ustroje się przydadzą, więc będę się spinał z robotą.
Akurat w sobotę jest najwięcej ludzi. Jeśli chodzi o atrakcje to w każdym dniu coś się dzieje, a nawet są koncerty znanych artystów (niestety zazwyczaj w soboty). | |
| Co do noclegu, to proponowałem założenie oddzielnego tematu w tej sprawie. I tak musi być jakiś inny wątek aby po AS można było w nim pisać swoje wywody na jego temat. | |
Jeśli już będzie jakieś afterparty, to tylko krótko.
Po całym dniu w tym pokoju będziemy mieli dość "odsłuchów".
[/OFFTOPIC]
Pewnie Marian :lol:a btw kto śpi w pokoju ze sprzętem?
After party najlepiej jak by było po za pokojem w sobieskim np na mieście w jakimś klubie/pubie nawet są takie plany po stronie audiostereo. Chyba, że krótko w pokoju w hotelu. Panowie - dwa lata z rzędu byłem na AS i różnych after party i wierzcie mi, że nie chciałbym rano w sobotę czy w niedzielę potykać się o butelki lub dwie godziny sprzątać bo niestety tak to wygląda nawet przy pełnej kulturce.
Chcemy jako forum DIY AUDIO pokazać się z dobrej strony więc podejdzmy do tego poważnie i rzetelnie. Impreza pójdzie w eter więc nie wbijajmy w 20 osób do pokoju 25 metrów kwadrat by zaszaleć wypić a potem jeden na drugim przekimać.
Organizatorzy będą mieli tam opcje spania.
Temat noclegów w Warszawie to oddzielny temat. W drugim temacie o AS powinna pojawić się lista osób chętnych na nocleg spoza Warszawy. Policzymy i zrobimy rezerwacje np w emce jak każdego roku - no chyba, że osoby same się zorganizują i znajdą dla siebie lepszą lokalizację.