• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

Jest już nowa mapa wystawy na 2015. Ale pokoju DiyAudio.pl nie zauważyłem na liście. No chyba że chowacie się pod pokojem audiostereo.pl / DIY ? Bo wygląda na to że mają dwa pokoje :/

Możliwe, że tak to chwilowo ujęli bo wszystko załatwiam przez Paltona. Jednak zaraz poproszę żeby w miarę możliwości czasowych nanieśli korektę na DIYaudio.pl

Ale oczojebne logo na pewno mogłoby pomóc zapamiętać ;) jak już jest możliwość reklamy to warto by spróbować. Zróbcie długopisy reklamowe ;D

Taki wniosek optymalizacyjny: może dla każdy sobie wydrukuje nalepkę/plakietkę z nickiem forumowym i logiem? Łatwo byłoby się rozpoznać na korytarzach. Co wy na to?

Łatwo byłoby się rozpoznać na korytarzach.

Ale to tylko w połączeniu z koszulką DIYaudio, ponieważ tam dużo ludzi będzie miało jakieś plakietki. Po za tym, bez koszulki taki człowiek przejdzie niezauważony, bo tej plakietki nie zdąży nikt przeczytać (przechodząc obok)... chyba że będzie oczojebna pomarańszowa i będzie wiadomo że to nasza :p

Myślę że same koszulki wystarczą, jak spotkasz kogoś nieznanego w takiej koszulce to się witasz i już wiesz kto to jest.
No i ludzie w koszulkach DIYaudio to też reklama pokoju ;)

Nie mam koszulki, w zeszłym roku się nie załapałem, w dodatku chodził będę w bluzie, kurtce, a plakietkę łatwo mogę wydrukować.
Może być duże logo diy, i mały nick, będzie IHMO widać.

Powrót