Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tylko ze uwazam, ze my nie jesteśmy tam w celach marketingowych
I promowane powinien byc produkt diy a nie komercyjny
Moj sprzeciw w tym temacie!
Można by przy każdej konstrukcji postawić jej opis, najlepiej tak by każdy mógł sobie takowy wziąć (wydruki wraz ze zdjęciem postawione w jakimś stojaku ?), wraz z linkiem do pełnego opisu na forum. | ![]() |
Kod QR do tematu na forum. W dobie smartfonów mógłby to być strzał w 10 ![]() | ![]() |
Chyba będę pierwszy, który się w pełni z tym zgodzi..Szkoda, że pierwszym atutem nie był dźwięk....
Zwłaszcza te konstrukcje na droższych głośnikach nie pokazały pełni ich możliwości.
- mariana kolumny - słuchałem krótko i długo nie musiałem. Każdy głośnik grał swoje i zero odklejenia. Na dole duży woofer, a jego skręcenie spowodowało, że właściwie nic nie było w tym zestawie poza ewentualnym zewnętrznym wyglądem. Tak jak napisał kiedyś raven - masz chłopie znajomości na forum i możliwości to załatw sobie porządny pakiet pomiarów.
kiedy byles ze sie nie widzielismy?Byłem i słuchałem 2x raz białych monitorów , drugi raz TLek.
Nie podobało mi się podejście: "wczoraj cały dzień grały kolumny mariana, więc dziś nie będą",
Byłem w pokoju z 5 razy gdzie 4 razy grały TLki Hermesa i piraci do porzygu.
Dobrze że mnie nie było :blushing:- monitory na HDSie i 8948A. Gdyby nie to, że miałem kilka miesięcy temu ten zestaw, to pomyślałbym że raven zrobił wielką kaszanę na zwrocie...
Ten zestaw grał u mnie bajecznie, ale na ałdioszole elektronika go zabiła. Jeden wielki jazgot na górze i zero dołu.. Gdybym nie znał głośników i tego konkretnego zestawienia, to nigdy w życiu nie zdecydowałbym się na zakup tego.