Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Weryfikujmy po tym po czym możemy czyli wygląd zewnętrzny, dbałość o szczegóły itp. Szanowne grono forumowiczów jest tak doświadczone że jak rzuca okiem na przetworniki, zwrotke, wykresy to już będą wiedzieć jak to bucyAle nie mamy jak zweryfikować sprzętu bez odsłuchu. Oczywiście można domniemac, że coś zagra lepiej a coś gorzej, ale prawdziwa selekcja odbędzie się 5 listopada w nocy.
Niestety nie każdy sprzęt zagra - tak samo jest każdego roku w pokoju Audiostereo.
Budujmy listę chętnych i sprzętu. Jak znam życie ktoś się potem wykruszy albo coś w tym stylu. Zbudujmy bazę, którą potem spokojnie obrobimy.
No i wlasnie to jest problem tego forum :/
To kiedy mam przyjechać na strojenie zwrotki | |
U mnie będzie 18 w TL jak sie wyrobieNo i exceli z chęcią bym posłuchał
mialem pisac ze by to dobrze wygladaloNasz pokój najprawdopodobniej będzie obok pokoju DIY Audiostereo
a moze by tak wylozyc pare grosza i zamowic koszulki, kubki, kalendarze i sprobowac to sprzedac z zyskiem na wystawie?Koszulki\koszule z nadrukiem DIYAudio, na pw padł od mariana pomysł cukierków z nadrukiem DIYAudio, jakieś eleganckie plakietki dla nas czy pod sprzęt. Małe wizytówki dla gości z samym adresem naszego forum... Jest tego sporo więcej do załatwienia i uzgodnienia, jednak nie wszystko na raz bo zrobi się bałagan.
jak beda konkrety to bedzie logo. a widac ze idzie dobrzeCzy decyzja już została podjęta, w sensie czy to będzie faktycznie sygnowane diyaudio.pl?
Pawel S. może cos napiszesz?
Nic mi do tego, tylko pytam z ciekawości - bo widzę parę stron pitu pitu, a admina nici.