• Witamy w najwi臋kszym polskim serwisie internetowym po艣wi臋conym w ca艂o艣ci zagadnieniom samodzielnej budowy nag艂o艣nienia.
    Dzi臋ki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nag艂o艣nienia od podszewki oraz b臋dziesz m贸g艂 dyskutowa膰 o DIY audio do woli.

Artyku艂y z dawnego portalu zosta艂y przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pok贸j DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

Gokar podaj swoje konto i kwot臋 do wp艂aty
Nie ma co kombinowa膰 z przelewami

Nawet jak nie zdaze zrobic monitor贸w to chetnie sie doloze

Ok, jak mam poda膰 m贸j numer konta to podaje.

Przypominam, 偶e zbierany do 1000 z艂. Jak ju偶 si臋 kwota uzbiera to dam informacje 偶e mamy bud偶et na imprez臋. Jak par臋 z艂otych b臋dzie na g贸rk臋 to skorzysta艂y na after party.
Nie ma przymusu. Jak kto艣 mo偶e i ma to wg uznania. :)

Karol Gackowski
Wyzwolenia 96/24
85-790 Bydgoszcz
89 1090 1072 0000 0001 0384 9628

W tytule dajcie Pok贸j AS i NIK z forum

Pisa艂em ju偶, 偶e zaproponowa艂em te monitory bo koledzy wpisali wiele wzmak贸w w kolumn by艂o na lekarstwo. Ale pojawi艂y si臋 inne kolumny wi臋c nie widz臋 sensu 偶ebym je przywozi艂. Niech si臋 inni z forum wyka偶膮 :)

sens jest jak najbardziej, bo CSS jeszcze nikt nie s艂ysza艂. Pharoh bardzo je chwali艂 i jest okazja 偶eby pos艂ucha膰. je艣li mo偶esz to przywie藕.

chyba lepiej 偶eby przyjecha艂o troch臋 wi臋cej zestaw贸w i na miejscu dobra艂o si臋 najlepsze konfiguracje i zdecydowa艂o co pokaza膰. przecie偶 gra ca艂y system. dlatego powinien by膰 wi臋kszy wyb贸r moim zdaniem. poza tym jest to pierwsza okazja do tak du偶ego spotkania forumowego przy okazji.

Taszczy膰 przez p贸艂 Polski kolumny i p贸藕niej ich ni e pokaza膰, bo ni ezostan膮 wybrane - tak troch臋 g艂upio... Moim zdaniem lepiej wybra膰 konkretny sprz臋t, kt贸ry b臋dzie mia艂 by膰 wystawiony.

A jak bied膮 艂adnie zrobione ale nie zostan膮 wybrane to nie mo偶na postawi膰 jako "atrapy " dla ozdoby ??

Pisa艂em o tym ju偶 wczesniej. Macie 3 dni, dziennie wystawiajcie kilka innych zestaw贸w i ka偶dy b臋dzie zadowolony. Dajcie tylko liste kiedy jakie zestawy graja i tyle.

B臋dziecie mieli tam pewnie mariana kt贸ry jest obyty w szybkim monta偶u i demonta偶u sprz臋tu to dacie rade :)

Nie na temat...
Nigdy wcze艣niej nie by艂em na takim pokazie pomimo, 偶e mam blisko ale wej艣cie jest p艂atne czy darmowe? Mo偶e si臋 pojawi臋 w tym roku skoro taka okazja!

Jak do偶yj臋,to si臋 spotkamy !
Macie moje b艂ogos艂awie艅stwo ;) i par臋 dukat贸w r贸wnie偶 .

Pierwsze wp艂aty ju偶 si臋 pojawi艂y za co bardzo dzi臋kuj臋. Na obecn膮 chwil臋 mamy ju偶 uzbierane 240 z艂. Jeszcze odrobin臋 brakuje do upragnionej kwoty, ale czas nas nie goni wi臋c jestem dobrej my艣li.

troche zacofany z tematem jestem...

co miesiac cos wplace po wyplacie
obecnie mam zainwestowana cala kase. jak tylko cos odzyskam to wplace ;)

no i postaram sie zrobic cos do pokazania ;)

Powr贸t
G贸ra