• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

Dzieki Panowie.
Jak napisalem ze planuje polaczyc morela z seasem to sie pukali w glowe. Nie bede wskazywal palcami kto ;)
Wyszlo jak wyszlo :)
co to znaczy wyszlo jak wyszło?? wyszło zajebiście, znakomity dźwiek , naprawdę znakmity bas wyszedł Ci z tej tl , przy malej osiemnastce i lampowych końcówkach grał ten zestaw świetnie! nie jestem zwolennikiem prezentacji jaką zazwyczaj slyszałem z tweeterów morela ale Tobie udało sie osiągnąc znakomity efekt, pełem szacun i powodzenia w realizacji nowych projektów!

TLki graly i graja caly czas na moim klonie P4100 ;p
Lampa tego nie napedzila

Hermes, te granie jest godne dobrego lakieru 😉 sklejaj te pudła na gotowo i jedziemy z koksem😉

no dobrze ale co to za TL-ki jakiś projekt jest?

- - - - - aktualizacja - - - - -

mam tl na AWX 18 fajnie gra ale może coś lepszego bym zklećił

Muszę przyznać, że bas był świetny. Ale mi ten morel tam nie pasował. Dla mnie średnica trochę matowa i momentami miałem wrażenie, że niektóre częstotliwości "dzwoniły".

Niestety mam podobne zdanie jak scythe1123. To zestawienie może więcej:) Trzeba posiedzieć nad zwrotką jeszcze :)

Krzysiek, wczoraj przy okazji rozmawialiśmy na temat tego zestawu - tam został dzwon od W18.

Ogólnie wszystkie pokoje w Sobieskim miały problem z basem
Za to na narodowym akustyka duzo lepsza
Jak za rok bedzie cos organizowane to proponuje stadion

Panowie a sluchaliscie kolumn goldmunda na narodowym.
Grały bardzo przyjemnie i nie dudnilo.

Panowie ja już w domu po wszystkim!
Wrażenia super!!!!!
Podziękowania dla chłopaków
Gokar za mega organizacje wszystkiego!
Mariusz lampy robia robotę
Paweł również za organizację i trzymanie ręki na pulsie
Hermes tl ki grzmiały super
Marian nasze bass testy zapamiętam
Żólwik, Waloos, Bocian za miłe towarzystwo :)
Jeśli kogoś pominąłem przepraszam.
Było naprawdę sympatycznie! Pozdrawiam!
Piotrek.

Na narodowym zagrał dla mnie tylko akkus z redwine na accutonach w 3 drogach
Bardzo fajne, lekkie nie wymuszone granie

No tak była mordownia :D

ps Marios również dzięki, miło było poznać!

ps ps
załączam kilka ujęć chyba najważniejszych

jak ktoś chce w dobrej jakości pw

TLki graly i graja caly czas na moim klonie P4100 ;p
Lampa tego nie napedzila

Hermes grały z lampą w sobote :D Nie długo, chyba nie całą godzinę ale grały :)

Ogólnie daliśmy rade, przygotowanie jak i cały przebieg imprezy był na bardzo wysokim poziomie. Każdego dnia graliśmy o 2h dłużej niż wystawa trwała bo ludzie chętnie do nas wracali. Otrzymaliśmy bardzo dużo pochwał, wiele osób twierdziło, że mieliśmy jeden z lepszych pokoi na tegorocznym AS. Wiadomo są różne gusta, jedni zaraz napiszą, że im się nie podobało ale w sobotę pokój był praktycznie cały czas pełny. Największą popularnością cieszyła się TL'ka Hermesa, ale głównie zawdzięczamy to płycie Klausa badelta "Pirates of the caribbean the curse of the black pearl" - z początku chłopaki z pokoju kręcili nosem ale już po kilku minutach pokój był pełny zdarzały się momenty, że ludzie się nie mieścili i stawali na palcach w korytarzu by zobaczyć co gra - nie jest to przesadzone, Mariusz i reszta może potwierdzić.
Monitory Piotrka nie tylko fajnie grały ale bardzo ładnie wyglądały, wykończenie naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Mariana "Sophie" robiły niezły zamęt kiedy mogliśmy już wyluzować i się trochę pobawić :lol: W piątek gdy nie było TL'ki i monitorów, 80% odwiedzających myślało, że są to oryginały, musieliśmy to cały czas prostować. W momencie kiedy pojawiła się TL'ka w stanie surowym, sytuacja się w miarę unormowała.
Mariusza lampy cieszyły się również bardzo dużym zainteresowaniem - chłopak praktycznie cały czas był oblegany :D

Dzięki wszystkim za to, że mogliśmy się spotkać, porozmawiać oraz wymienić ciekawymi spostrzeżeniami.

Ostatnia edycja:
Powrót