• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

Stadion narodowy
Sala Sky Box S 1199 EUR
Sala Sky Box M 1299 EUR
Sala Sky Box L 1399 EUR
Sala Platynowa 1 2999 EUR
Sala Platynowa 2 2099 EUR
Sala Platynowa 3 2999 EUR
Sala Podwójna 2399 EUR
Sala Kryształowa 2399 EUR
Sala Biała 2399 EUR

Hotel Sobieski Radisson
Pokój Superior 599 EUR
Pokój Superior+ 749 EUR
Apartament 949 EUR
Apartament+ 1199 EUR
Sala Konferencyjna Galeria I 2199 EUR
Sala Konferencyjna Galeria II 2299 EUR
Sala Konferencyjna Galeria III 2299 EUR
Sala Konferencyjna Wilanów I 2299 EUR
Sala Konferencyjna Wilanów II 1749 EUR
Sala Konferencyjna Belweder I 1999 EUR
Sala Konferencyjna Belweder II 1999 EUR
Sala Konferencyjna Arkadia I 599 EUR
Sala Konferencyjna Arkadia II+III 1299 EUR
Sala Konferencyjna Arkadia IV+V 1199 EUR
Stoisko otwarte: 299 EUR

Mamy jakieś przykłady tych pokoi?

Mam fotki wszystkich z zeszłego roku, może też ktoś ma.

Chciałbym Wam pięknie podziękować za wspólną zabawę. Mam nadzieję, że poczuliście klimat i sens tego co od kilku lat robimy na as. Nie było zbędnego napinania, bratniej walki, tylko serdeczna atmosfera podczas audiofilskiego święta. Dokładnie tak to sobie wyobrażałem, do tego od kilku lat dążyłem. Mieszamy się na różnych forach, jednym pasuje lepiej jedno, drugiemu inne. Nie to jest jednak istotą sprawy, tylko wspólna pasja. Proponowałem kilkukrotnie na forum AH, to co udało się zrobić z Wami. Tam koledzy byli nieufni, mam nadzieję, że teraz zmienią zdanie i za rok przybędzie nam kolejny niekomercyjny pokój. Rozmawiałem w czasie wystawy z Lancasterem (wprawdzie nie o wystawie) teraz myślę, że będzie łatwiej.
Znacie jak to działa, znacie moje zamysły. Wasz entuzjazm jest potrzebny, pierwszy raz zawsze tak działa. Nie rozdzierajcie szat, dźwięk to najmniej istotna sprawa. Gokar i Marian to rozumieją, stawka jest znacznie większa. Brzmi to wszystko być może górnolotnie, jednak samo szukanie najlepszego dźwięku to za mało.

Napisałem podziękowania również na forum audiostereo, zacytuję zamiast powtarzać:
"Dziękuję też gokarowi i innym z diyaudio.pl za chęć łączenia środowiska audio, bo to właśnie miało na celu nasze wspólne działanie. Porównania dźwięku w naszych pokojach mają nas łączyć i uczyć, a nie nakręcać konflikty. Tak się działo wśród kolegów z obydwu pokoi i to mnie najbardziej cieszy. Mam nadzieję, że to dopiero początek a najlepsze jest przed nami."

- - - - - aktualizacja - - - - -

A teraz mój sprzeciw w tym temacie :)
Nie że wolę jak "wali chomikiem" :D :D :D ale trzeba by mieć jakiś patent na większe rozczelnienie okna a nie tak jak było teraz, gdy się otworzyło to prawie sprzęt ze stolika pospadał i absorbery się przewracały, taki był przeciąg.

W pokoju jednego z dystrybutorów, okno uszkodziło kolumny za cztery dyszki

Ostatnia edycja:
Odnośnie pokoi, to pierwszeństwo wynajmu mają firmy zajmujące dane pomieszczenie w poprzednich latach. Niestety, muszę więc ochłodzić Wasze zapędy, nie będzie tak łatwo. Po drugie, firmy komercyjne mają pierwszeństwo wyboru przed nami (dobrze, że nie protestują i Adam nam nie odmawia).
Po trzecie, załatwiam co roku sporą zniżkę na pokój (Adam oddaje nam je prawie bez zarobku), jednak w takim przypadku otrzymuje to co organizatorowi pasuje, czyli nie mogę wybrzydzać...

Na audiostereo podziękowałem organizatorowi wystawy za możliwość pokazania naszych prac, myślę, że i tutaj powinniśmy o tym pamiętać. Dziękuję więc Adamowi Mokrzyckiemu za wszystko, masz wspaniały gest.

Ostatnia edycja:
Stadion narodowy
Sala Sky Box S 1199 EUR
Sala Sky Box M 1299 EUR
Sala Sky Box L 1399 EUR
Sala Platynowa 1 2999 EUR
Sala Platynowa 2 2099 EUR
Sala Platynowa 3 2999 EUR
Sala Podwójna 2399 EUR
Sala Kryształowa 2399 EUR
Sala Biała 2399 EUR

Hotel Sobieski Radisson