odliczyć ale przy tej objętości to nie ma znaczeniaOLi napisał:chodzi mi teraz o to że czy objętość szczeliny lub BR wlicza sie do objętości ? czy trzeba to odliczyć.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
odliczyć ale przy tej objętości to nie ma znaczeniaOLi napisał:chodzi mi teraz o to że czy objętość szczeliny lub BR wlicza sie do objętości ? czy trzeba to odliczyć.
na moje wyglada coś krótki ten port na tak niskie strojenie wiec nie wiem czy nie jest tam jakiś bład tym bardziej ze dwa suby maja tam grac i taka waska szczelina?lklukasz napisał:tak ale zwiekszajac szerokosc zwieksza sie tez dlugosc portu. Cos mi sie wydaje, ze kolega dobral szerokosc portu do dlugosci pasujacej do skrzyni.
wg. mnie teżPawel S. napisał:wg mnie ta szczelina nadaje się ledwo na jeden GDN
przy jakiej długości ?Pawel S. napisał:dla 12" minimum to 10cm rurka co daje 78cm2
i to zamierzam zrobićPawel S. napisał:albo piszac prosciej - wlacz muzyke i posluchaj. jak bedzie swistalo to czytaj to co wyzej![]()