Witam. Przyszedł mi ostatnio pomysł aby zaprojektować suba na 2x GDN 22-120-4-sc ale w isobaric, ale nie wiem jak sie do tego zabrać, może zrobić BP6th isobaric ? Bardzo prosze o pomoc w zaprojektowaniu tego przedsięwzięcia
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
| dla szpanu to jest 4 x alphard cw 12cali w bp 4th w bagazniku bialej tojoty cariny zrobiny jak wymiociny | |
niewidze tutaj niczego czym by mozna szpanowac... isobaric pozwala jedynie zaoszczedzic miejsceble napisał:czemu wogóle isobaric?
dla szpanu?
tak ale trudno to zaprojektowackurtwagner napisał:wyczytałem że to podbija SPL
nie. SPL pozostaje na poziomie jednego glosnika mimo ze sa 2kurtwagner napisał:isobaric podobno obniża SPL
poprawi jezeli normalnemu subowi dodasz glosnik... isobaric obniza o polowe wymagana obudowe wiec jezeli dasz taki uklad to skrzynia jakby sie powiekszala 2 krotniekurtwagner napisał:czemu isobaric ? ponieważ wyczytałem że poprawia zejście