• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

poszukuje tematu na prace inzynierska

pegelmesser napisał:
Spokojnie to tylko sciema dziekanatu i prowadzacych zeby studentow pogonic, tak naprawde ludzie beda do czerwca wybierac tematy znajac zycie.
temat tematem... ale rozchodzi sie o promotora w odpowiedniej katedrze

Brac takiego co nie bedzie sie czepail a jednczesnie duzo pomagal i przede wszystkim fachowca anie jakeigos doktorka rozteoretyzowanego.

pegelmesser napisał:
Brac takiego co nie bedzie sie czepail a jednczesnie duzo pomagal i przede wszystkim fachowca anie jakeigos doktorka rozteoretyzowanego
wiem do kogo mam isc i juz takiego wybralem... ale i tak jest on bardzo popularny i nie wiem czy zmieszcze sie w limicie

To ja się pochwalę swoim:
"Wielokanałowy detektor kardiologiczny (tony serca i EKG) umożliwiający
bezprzewodową transmisję danych" ... via bluetooth :)

Pawel S., co wybrałeś w końcu ?

takero napisał:
Pawel S., co wybrałeś w końcu ?
w zasadzie calej naszej grupie zostal narzucony temat zwiazany z tym czym od dawna zajmuje sie katedra maszyn roboczych - nagniataniem

tym razem chca sterowac naprezeniami w warstwie nagniatanej. temat bardzo ciekawy ale jednak zbyt skomplikowany jak na prace inzynierska
tak wiec podzielili na 8 osob rozne zadania
mi przypadlo projekt stanowiska do nagniatania i wygladzania nierownosc na elementach typu walek

takero napisał:
"Wielokanałowy detektor kardiologiczny (tony serca i EKG) umożliwiający
bezprzewodową transmisję danych" ... via bluetooth :)
Ale płytki będziesz sam trawił czy dasz firmie zlecic? :wink:

Nie no - teoretycznej pracy kijem przez szmatę bym nie tknął ... :P
Oczywiście chce zrobić całość, szczególnie że temat nie wziął się z nieba, a jest po prostu na niego zapotrzebowanie :) W Instytucie Medycyny Doświadczalnej PAN gdzie nie chwaląc się pracuję od paru miesięcy ;)

Powrót