temat tematem... ale rozchodzi sie o promotora w odpowiedniej katedrzepegelmesser napisał:Spokojnie to tylko sciema dziekanatu i prowadzacych zeby studentow pogonic, tak naprawde ludzie beda do czerwca wybierac tematy znajac zycie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
temat tematem... ale rozchodzi sie o promotora w odpowiedniej katedrzepegelmesser napisał:Spokojnie to tylko sciema dziekanatu i prowadzacych zeby studentow pogonic, tak naprawde ludzie beda do czerwca wybierac tematy znajac zycie.
wiem do kogo mam isc i juz takiego wybralem... ale i tak jest on bardzo popularny i nie wiem czy zmieszcze sie w limiciepegelmesser napisał:Brac takiego co nie bedzie sie czepail a jednczesnie duzo pomagal i przede wszystkim fachowca anie jakeigos doktorka rozteoretyzowanego
w zasadzie calej naszej grupie zostal narzucony temat zwiazany z tym czym od dawna zajmuje sie katedra maszyn roboczych - nagniataniemtakero napisał:Pawel S., co wybrałeś w końcu ?
Ale płytki będziesz sam trawił czy dasz firmie zlecic? :wink:takero napisał:"Wielokanałowy detektor kardiologiczny (tony serca i EKG) umożliwiający
bezprzewodową transmisję danych" ... via bluetooth![]()
taaa, markerem zrobię :lol:pegelmesser napisał:Ale płytki będziesz sam trawił czy dasz firmie zlecic? :wink: