• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Prawda o Miriam...

Goście poszli do programu bo myśleli ze wygraja kase i zaliczą fajna panienkę (jak nie wiedziałem ze to facet to nawet wydała sie fajna laska) a tu kupa. Maja za swoje. Jestem trochę konserwatywny i uważam ze prawdziwej miłości (bo chyba o to chodzi) nie szuka sie przed kamerami w samczym konkursie z innymi burakami.
Dobrze im tak. A jesli chodzi o kase to takze nie powinni narzekać bo w końcu któryś z nich ja otrzyma.

Ja również jestem zdania, że reality show jest ostatnim miejscem, jakie nadaje się na znalezienie kobiety swego życia.
Pamiętam pierwszy odcinek Big Brothera, może i interesowało mnie to ale do czasu. Ale jak potem telewizja dosłownie wybuchła programami typu reality show to stało się nie tyle nudne co wkurwiające.

a ja jestem rasistą ( cyganie ) . Natomiast odnośnie faceta co został babą to mysle ze jest goścu samotny i wie ze ma juz przechlapane zycie bo kto normalny ( zadem bi czy homo) go zechce .

ALTON, ona nic z sobą nie zrobiła.Tacy ludzie się rodzą a później najczęściej rodzice decyduja kim ma być dziecko i poddają operacji.

Nawet nieoglądałem tego programu, ale pewnie jest beznadziejny a ten kto to wygra chyba najbardziej się upokorzy - i to przed całą polską!!!!.Najbardziej mi się podoba tekst z tego forum

"tekst ''sciagaj majty'' zamiast ''jak sie masz'' ''gdzie mieszkasz'' ''jak masz na imie'' moze jest troszke wulgarny ale jak najbardziej na czasie"

Każda potwora znajdzie amatora.
Nawet tacy ludzie znachodzą swoje "drugie połówki".
Oczywiście jej (jemu) tego życzę. ale napewno nie będzie łatwo :-)
Moim zdaniem bardziej wygłupili się ci goście niz ten gośc (ta panienka :-))
W końcu on(a) zrobi ich w "ciula".
Pozdrawiam.

Tak sobie myślałem... gdybym ja był taki jaki jestem, ale urodziłbym się dziewczynką. Miałbym cycki i całą resztę... To troszkę przejebane byłoby chyba być więźniem własnego ciała. Ale jeśli miałbym się poddać operacji to na pewno operacji pełnej ( a nie połowicznej). Gdyby Miriam poddała się całkowitej operacji myślę, że nie byłaby ona teraz tak wyzywana. Po prostu byłaby transwestytą a takie przypadki się zdarzają. Ale to była jej własna i świadoma decyzja o pozostawieniu sobie męskich genitaliów, dlatego to coś jest dla mnie czymś a nie kimś (może mutantem, a może wybrykiem natury)

Gdybym zobaczyl "na zywo" taka "panienke" to bym chyba na nia zygnal.. bleeee cos okropnego.. nie mam na to slow... jednym slowem SHIT (znaczy jajka i ptak) bleeee

Ludzie Ratujta mnie bo już nie moge !! Ogladam ten program, i bede ogladał do końca, chce zobaczyć ich miny jak sie dowiedzą....

PS: Miriam nie ma tali- zauważcie =D

Hehe też oglądam sobie ten program od kilku odcinków ;)
Nie moge sie doczekać końcowej reakcji tych kolesi - przecież były nawet sytuacje w których prawie się o tą
hybryde nie pobili ;-D

No cóż niedziela, TVN, 23:20 :) he ;)

A ja ze 3 tygodnie temu ściągnąłem ostatni (szósty) odcinek z mule i powiem, że był całkiem śmieszny. Nie powiem Wam jaka była reakcja uczestników oraz kto wygrał bo nie chcę psuć atmosfery

pozdrawiam

Powrót