• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

prezent od B&W

I do mnie też, bardzo fajna płytka, nagrań może nie ma za dużo ( a jak już są to super jakość i dts -es), ale fajnie pokazują ( reklamują) kolumny itd

HA dzis w skrzynce rowniez znalazlem babelkowa koperte z zawaroscia ktora widac powyzej :)

oto dowodzik:

p52919505wd.jpg

w srodku liscik oraz ladnie opakowana plytka dvd (+ ksiazeczka)

[ Dodano: 2006-05-29, 19:17 ]
UUUUUUUUUUUUUUUU

wlasnie przesluchuje plytke i ponad polowa utworow nagrana jest z trzaskami :(

jeszcze sprawdze na stacjonarnym odtwarzaczu....

Elminster, tak, trzaski oraz szumy (ta rzadziej) - chyba trafila mi sie zle nagrana plytka :(

jednak jakos na stacjonarnym sprzecie jest ok - widocznie po zmianie karty dzwiekowej cos jest nie tak :(

p.s.
obrazu tez nie mam :D

przeinstaluje progza do odtwarzania dvd - moze mam za starego PowerDVD 5

ha. zamoilem 10 cd ( 8 ubuntu na pc , 1 na 64 bit , 1 na maca. ) Ale cos bylo ze narazie jest niedostepne. Pozyjemy zobaczymy

bbuuuuuu... dvd mi sie rozsypalo... a na stacjonarnym niemam dekodera dts wiec sobie muzy nieposluchalem. ale filmy na temat budowy sa bardzo interesujace...

ja zamowilem 30 na PC i 10 na 64bit a przyslali mi tylko 30 na pc

Powrót