• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

prezent od B&W

przejrzalem te DVd i jest moim zdaniem genialne :)))) musze powiedziec ze bardzo mnei to przykonalo do tej firmy :))

no kutfa mac !! a ja nie mam co to za sprawiedliwosc ???
je o wszystkim wam donioslem i mi nie daja a wam co chwila jakas plytka przychodzi !!
zaraz skasuje temat i koniec bedzie :P

Wczoraj po południu przyszła paczuszka. Zamawiałem jakieś trzy tygodnie temu. Akurat nie mam na czym potestować, bo w międzyczasie DVD poszło do ludzi, a nowego jeszcze nie dowieźli :-P

do mnie tez :D
super sie to oglada na CRT 17" i jednej, badziewnej, 15-to letniej kolumnie...
Narazie obejrzalem 1sza czesc i polowe 2giej :D

heh dzisiaj odebralem z poczty plytke... ...to sie nazywa podejscie do potencjalnego klienta.
Reklama jak to reklama... ...mniej lub wiecej w niej prawdy. ...no w zasadzie to bylbym w stanie zrezygnowac z moich kolumienek dla tych B&W :)

A tak swoja droga.... ....czy ktos ma jeszcze zludzenia co do tego ze wielokanalowosc nie jest przyszloscia muzyki? Prawie cala plytka to DTS. Na jednym ze zdjec jest pokazane studio nagran z glosnikami przednimi i centralnym B&W.

Z tą płytką to niezła jazda mama przychodzi i sie pyta co to za przesyłka z Niemiec a ja nie wiem a co chodzi :) ale jak zobaczyłem to sobie przypomniałem :)

Do mnie rodzice dzwonili, że paczka z anglii przyszła :-)))) czyli już jest...
szkoda że nie mam DVD :-/

Trzeba sprzedać jakieś kolumny to będzie kaska na DVD :P

Please tick the box if you would like to receive information from B&W Group-zaznacz jeżeli chcesz otrzymywać informacje od B&W
Please tick the box if you would like to receive information from carefully selected, music related companies.-zaznacz jeżeli chcesz otrzymywać starannie wyselekcjonowane informacje, muzyczne powiązanych firm.

Czy jakoś tak :) ja to pozaznaczałem (chyba to nie ma wpływu na otrzymanie DVD) ale jeszcze nic mi na mejla nie doszło. A płyta była po około 3 tygodniach

ja to juz trzeci raz skaldam zamowienie i nic ale tym razem chyba tego nie zaznaczylem :P acha moze chodzi o to zeby miec jakies kolumny b&w bo ja nie zaznaczylem ze mam :P

Powrót