• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

prezent od B&W

Ja bym byl za tym, zeby zajac sie tym kolesiem co za 20zł sprzedaje te dvdki na allegro...
Ale w sumie to nie wiem, ubuntu tez sprzedaja, od dluzszego czasu... Jak to jest?

A co wam ten gostek przeszkadza? Na plytce nie ma informacji ze moze byc ona tylko rozprowadzana za free, a za kilka miechow nadzik bedzie tak zdesperowany ze ja kupi od tego gostka :)

wektor, te płyty to takie sample więc w sumie jeśli są dostępne za free to nie można ich sprzedawać...

takero, w sumie jak cos ma byc za free to najczesciej jest odpowiednia wzmianka na opakowaniu/plycie itd.
Zreszta mnie to rybka.... ...zycie juz mnie nauczylo ze za niewiedze sie placi.

Też ją dzisiaj dostałem, trochę się wkurzyłem, bo ojciec otworzył, ale cóż:D
Płytka super, szła zaledwie jakieś 10 dni.
Jak na free - super.

I ja też dostałem płytke :] być moze wczoraj, lub w czwartek bo nie było mnie w domu a dopiero dzisiaj zauważyłem :].

Troche pooglądałem u kumpla na pierdziwkach komputerowych to zaduzo nie posłuchałem, ale to co oni tam pokazywali i ich technologie zrobiły na mnie niezłe wrażenie. Szczeże mówiac to DIY chyba nie ma szans uzyskania takie poziomu w domowych warunkach.

nadzik, być moze przesyłka do ciebie nie dochodzi bo za dużo masz poslkich znaków w imieniu nazwizku i adresie :]. Ja jak wypełniałem formulasz to z poslkimi znakami i widać tego skutki bo chłopcy z B&W ich nie znaja ;)

nadzik, pecha masz i tyle :P
Ja od zamowienia czekalem jakies 10 dni...

ja zamowilem raz nic nie przychodzilo, wiec zamowilem jeszcze raz i przyszly obydwie ale w jedno tygodniowym odstepie :D fajne plytki i co najwazniejsze za free

Langusta, no co ty ?
wypelnialem to na wszystkie rozne sposoby i nic :P ale zaraz usmiechne sie do michael86, -a ;] i bde mial sasasasasa

Langusta, ja podałem z polskimi i nic to jakoś nie zmieniło ;]
dostałem po 10 dniach chyba ;]

[ Dodano: 2006-09-06, 18:02 ]
pozatym skoro polskie fonty były na liście w którym była m.in. płyta to chyba to nic nie zmienia ;]

Powrót