Czyli dobrze trafiłeś, bo ostatnimi czasy z supreme i audio to różnie bywa.
Sam szukam jakiejś alternatywy.
Coraz bardziej skłaniam się ku poltrafo.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Adam_85 napisał:szpas - żart, figiel, zabawa, również przyjemna rozrywka (corny rap - wu, mi się przypomniał).
http://sjp.pl/szpas
Cóż by tu rzec, niejasny przekaz i do tego nawet słowa o tym jaki model OPS/IPS, nic tylko odpisywać.
ja te trafa półtora roku temu zamawiałem ...
na mojej fotce widać, że ops to 3 pary z wycieciem (grupowe zamowienie ...dosyc stare) ... i IPS A9...ale muszę coś pokombinować bo jakoś mało "życia na dole" w połączeniu z SS szpilka + satori 16 2,5 way
Pany Poltrafo nie ma stronki ale b. dobry kontakt z p. Arturem.
Pewnie już było, jaki zakres watów i napięcia brać pod uwagę przy i100? 18-0-18V będzie za dużo? Taki opracowany na szybko mają.
A właśnie, nie trzaskają w/g cennika tylko indywidualnie i nowy projekt to też koszty.
Jeszcze pytanko czy ekrany były w standardzie?
Dzięki Adam_85 moja niepamięć, a ile watów minimum?
Zapytam przy okazji, miałeś accuklona, porównywałeś może?
hej, kto poleci mi jakiś dobry kabel sygnałowy ... przy okazji reorganizacji rozmieszczenia wewnątrz obudowy w iampie postanowiłem wlutować bezposrednio w IPSy kable sygnałowe biegnące z preampa.
nie interesują mnie jakieś VooDoo ... po prostu coś co nie jest grube jak paluch ...bo tutaj tego nie trzeba, ale dobre![]()
hej, kto poleci mi jakiś dobry kabel sygnałowy ... przy okazji reorganizacji rozmieszczenia wewnątrz obudowy w iampie postanowiłem wlutować bezposrednio w IPSy kable sygnałowe biegnące z preampa.
nie interesują mnie jakieś VooDoo ... po prostu coś co nie jest grube jak paluch ...bo tutaj tego nie trzeba, ale dobre![]()