Jak już to w obu kanałach
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Albo mi się wydaje ale robisz trochę po omacku. Przeczytaj tutorial Piotra (borysa) pierwsze uruchomienie wzmacniacza. Koledzy napisali że jak wyjmiesz ipsy to zamarkuj rezystorami, a Ty podłączasz bez niczego i dziwi się że nie tak pracuje...
Jak już wstawiasz zdjęcia pomiarów to dopisz czego dany pomiar dotyczy. Zdjęcia nie są zrobione tak ,że widać co mierzone. Pamiętałeś o podkładce na mosfecie, który wymieniłeś?
Patrząc na całą PCB to problemem mogą być zimne luty.. Zmień grot, zalatw porządny żel i przejedź wszystko tht i smd.
Sprawdź wszystkie tranzystory czy czasem gdzieś nie masz przejścia na radiator (płaskownik od zasilacZa (2 mosfety) i główny radiator). Gdzieś ci ucieka połowa zasilania.
To ze miernik pokazuje na lutach polaczenie to nie znaczy ze podczas pracy bedzie ok. Musisz miec pewnosc ze lutowanie jest w 100procentach pewne a po zdjeciach widad ze niestety tak nie jest. Masywny grot z duza pojemnoscia cieplna i jedziesz wszystko jeszcze raz.![]()
Te luty paskudne wyszły, ale sprawdzałem wszystko ok. Ale może je wylatuje, sprawdzę czy nic się z nim nie stało i zalatuje od nowa?
Uzupełniłem opisy fotek
Pozdr.
JN
Właśnie sprawdziłem nigdzie się nic z radiatorami nie łączy
Pozdr.
JN
A z czego ty masz tę pastę termoprzewodzącą? Nie miedziana czasem?