Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Juz chyba wiem jak zrobic, dam na plytke zlacze 10-cio pinowe i do kazdego polaczenia beda wykorzystywane po dwa piny bedzie to znacznie pewniejsze.
Kątowe goldpiny i po drugiej stronie listwa kątowa precyzyjna, zwykłą też można dać, bo generalnie jak tak szybko zerknąłem, to ceny takiego czegoś są zabójcze.
.
borys napisał:Gniazdo 62grosze + vat
Listwa 58groszy + vat
Najfajniej z punktu widzenia użytkownika byłoby zrobienie stopnia wejściowego w postaci podmienialnej "karty". Otwieramy obudowę, wymieniamy płytkę jednym ruchem bez podpinania dodatkowych przewodów, bo wszystkie kabelki są na płytce od stopnia wyjściowego. Niestety zwiększa to liczbę połączeń między płytkami...Bedzie OK?
Najfajniej z punktu widzenia użytkownika byłoby zrobienie stopnia wejściowego w postaci podmienialnej "karty". Otwieramy obudowę, wymieniamy płytkę jednym ruchem bez podpinania dodatkowych przewodów, bo wszystkie kabelki są na płytce od stopnia wyjściowego. Niestety zwiększa to liczbę połączeń między płytkami...
Z drugiej strony kiedyś wymarzyłem sobie wzmacniacz z przełączanym stopniem wejściowym lampa/tranzystor jednym przełącznikiem na obudowie. Ale pod takie bajery to trzeba już chyba osobno płytkę projektować![]()