Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To też niekoniecznie bo dziś miałem podobny przypadek gdzie wystrzelił sam z siebie elekrolit 1000uF/50V przy napięciu rzędu 24V-30V... żałuję że nie porobiłem zdjęćElektrolit najprawdopodobniej byl odwrotnie wlutowany skoro wystrzelil.
Nie ma żartów. Nawet mam takowe. Ale to dopiero po tym jak kolega prawie oko stracił jak wystrzeliła mu bateria CR2032 podczas wylutowywania (praktycznie wyładowana do zera)Trzeba w okularach ochronnych siedzieć przy odpalaniu sprzętu
Borys - dopiero teraz to sprawdzasz?
iAMP juz jest w obiegu u wielu ludzi ;]
Czy IPS A9 w wersji 1.5 ma inny schemat niż pierwsza wersja? Brakuje mi miejsc na wlutowanie rezystorów 3.3k...
Chodzi mi tutaj głównie o wartości rezystorów R25, R27, R30 i R32, ma ktoś schemat z wartościami lub spis elementów do tej nowszej wersji?
No i czy przypadkiem pozostałe elementy nie zmieniły wartości względem pierwszej wersji? Bo zauważyłem to dopiero w połowie lutowania - bardzo niemiła niespodzianka...
------------------
Dobra, widzę, że jest jeszcze para dodatkowych tranzystorów...