Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dziś zrobię z tym porządek.Złota zasada podłączania mas na obudowę. Obudowa nie jest punktem wspólnym, więc wszystkie masy na początku odizolowujesz od obudowy tak by nie było na mierniku żadnego przejścia na obudowę. Nie wiem skąd pomysł, żeby dać masę z zasilacza żarzenia na oobudowę? Rca zawsze powinno się dawać odizolowane od obudowy wg mnie.
Raczej podłączył OK mówi że mu ładnie gra, ma zrobić jakieś fotki.W kwestii kolegi to pytanie czy poprawnie podłączył transformator, mierzył napięcia ac na wejściu płyty wzmacniacza?
Nie chcę się wtrącać ale miałem kiedyś taką miedzianą pastę. Ona robiła normalne zwarcie i nie nadawała się do tego typu konstrukcji (tranzystor i cienka podkładka mikowa) bo wystarczyło że podczas przykręcania tranzystora została wyciśnięta na boki i zwarcie gotowe. Nie wiem może masz inną ale ta co ja miałem to robiła zwarcie.