Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jak podasz mi jakikolwiek powod poza wygladem to mozesz sobie zostawicPo co Ci dwa średniotonowe ?
jak podasz mi jakikolwiek powod poza wygladem to mozesz sobie zostawic
cutuje "a zwrotki to 3-drożne - 500W - robione na zamówienie"
http://allegro.pl/show_item.php?item=2984978259
zaglądnąłem z Ciekawości co to za Fachowiec - http://allegro.pl/show_user.php?uid=4474602&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg
same negatywy !! i to jakie !! - a zwrotnice z zdjęć wyglądają na stare wykopaliska z kolumn kupowane po cenie złomu a sprzedawane za 100PLN za 100g
Czy ty zawsze kupujesz coś bez sprawdzenia źródła ??
lepiej nie zadaj pytań który lepszy czy który wybrać bo cie niektórzy tutaj zgnoją , fachowiec z allegro to pewnie któryś tutejszych fachowców
szybkiego powrotu do zdrowia ![]() | ![]() |
Kolego bolonietoperz - zadałem sobie trud aby zobaczyć Twoje całe 5 postów i sprawdzić skąd wynika Twoje pejoratywne nastawienie do wpisów na forum. Różnica między Twoimi postami a tym wątkiem jest taka, że Ty nie podałeś praktycznie żadnych szczegółów swojej konstrukcji i pytałeś o porównanie dość popularnego głośnika z głośnikiem, którego prawie nikt nie zna. W tym wątku staramy się pomóc w naprawie już popełnionych błędów i proponujemy znane już nam głośniki, wielokrotnie sprawdzone i osłuchane. Dodatkowo w przeciwieństwie do Twojego wątku tutaj wszystko wiadomo. Co do Twojego wpisu "fachowiec z allegro to pewnie któryś tutejszych fachowców" to raczej nie sądzę aby był to ktoś z tego forum, jeśli tak to raczej się nie wychyla z tą działalnością. Jeśli nie masz na to jakichkolwiek dowodów to jest to zwykłe szkalowanie bardziej zaawansowanych użytkowników tego forum. Jak dla mnie należy Ci się ostrzeżenie lub nawet czasowy ban - zostanie to rozstrzygnięte w naszym wewnętrznym gronie. | ![]() |