Wpisz w googlemap Rzeszynek i zobaczysz co mam w okolicymkul napisał:Napewno w okolicy znajdziesz kogoś kto ma zestaw pomiarowy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wpisz w googlemap Rzeszynek i zobaczysz co mam w okolicymkul napisał:Napewno w okolicy znajdziesz kogoś kto ma zestaw pomiarowy
http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=13535dR.LasCa napisał:O PJ to czytałem dużo pozytywów
Najlepiej tak jak w oryginale, jeśli to zwrotka Irka to jego spytaj.dR.LasCa napisał:jak rozmieścić w takim razie głosniki?
w takim razie tonsile, tesle, czesc visatonow tez odpadaja ;]mkul napisał:Z tego co pisały osłuchane osoby wynika, że PJ jest tragiczny, więc nie wiem czy to dobry pomysł robić coś na nim
klasyczniedR.LasCa napisał:jak rozmieścić w takim razie głosniki?
eeee..dR.LasCa napisał:Paweł S mi napisał o tej zwrotce do tego głośnika..że nie powino być źle...
okleiną nie jest ani łądnie, ani solidnie, ani łatwo IMO.dR.LasCa napisał:ja będę jedynie oklejał fornirem, lub okleiną..
ani tanio...mkul napisał:okleiną nie jest ani łądnie, ani solidnie, ani łatwo IMO.
ma tylko jedna powazna wade dla poczatkujacych - narzucajaca sie srednica ktora trzeba uspokoic ;]mkul napisał:ten głośnik ma więcej wad niż zalet
To czy dno to zależy czego się spodziewasz, najlpeiej byłoby sprzedać te GDN-y i kupić coś do czego jest projekt, ale jeśli to nie wchodzi w grę to tak jak pisałem porównaj impedancję twoich GDN-ów z tym z projketu i jak jest zbliżona to może zrób tak jakPawel S. pisał. W połączenie szerokopasmówki z tym GDN bez pomiarów bym się nie pchał.dR.LasCa napisał:Więc początkowe założenie to dno i nie warto, tak?
a jak?mkul napisał:porównaj impedancję twoich GDN-ów z tym z projketu i jak jest zbliżona to może zrób tak jakPawel S. pisał