Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
na odleglosc wiele nie zrobi. moze co najwyzej porownac te glosniki. jak mialby dostep do sprzetu na ktorym pracowal wczesniej to moze by cos zdzialal...
jak chcesz bardzo to zrobic to skladaj te 3 drogi. pozniej pozycz od kogos JIGa i zmierz tylko czy impedancja ma bezpieczna wartosc
Napewno wolałbym zdać się na Irka, bo jeśli ma pomiary obydwu to nie potrzebuje sprzętu tylko soft, a robić coś kompletnie na oko jak dla mnie jest bez sensu. BTW do pomiaru impedancji w SW nie potrzeba JIG-a wystarczą 2 rezystory.
Ok, Jak przyjdą głośniczki napiszę ci w sprawie zwrotek
[ Dodano: 2009-01-15, 10:57 ]
ok, paczki w budowie.... postanowiłem jednak, że będę oklejał okleiną.. wiem że to gorszy wybór... cięcie kosztów.. fornir na tak duże kolumny to ok 250zł+ lakier i inne...
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.