Ja byłbym za standardem bez większych ilości bo jest mi to nie potrzebne... słyszałem że .3lite miał robić kity i takim byłbym zainteresowany cena może i będzie wyższa ale będą parowane itp. 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak z czystej ciekawości - rozwiń temat.Ja z zamówienia elementów rezygnuje.
To ile każdy będzie musiał kupić będzie zależało od ilości chętnych , na zestaw tranzystorów , będzie 20 osób chętnych , będzie drożej , ale każdy dostanie więcej tranów . Będzie 30 chętnych będzie taniej jednak każdy dostanie mniej tranów .
Ceny ostatecznej nie da się wyliczyć .
To jest moja pierwsza i ostatnia oferta jeżeli ktoś się szczypie to niech sobie kupuje na swoją rękę .
Ja to widzę tak każdy wpłaca zaliczkę po 100 zł bezzwrotną , kupuje trany w ilościach hurtowych , ilość dziele po równo na każdego tak samo cenę . Później każdy robi dopłatę , Czy cena będzie wynosiła 150 czy 400 będzie wyłącznie zależało od ilości na osobę po podziale . Każdy dostaje po równo, żadnych wyliczanek, ja chcę tyle a ja tyle bo chce taniej .
Tak samo można kupić kondensatory i rezystory , jednak co z tego będę miał , ot pytanie .
Ta ofertę która tutaj przedłożyłem to jest czysty caritas .
Koszt tych części będzie znacznie poniżej cen sklepów internetowych i allegro w przeliczeniu na sztukę , jednak każdy będzie musiał kupić na zapas większa ilość .
Mam dojścia wiem gdzie kupić dla mnie to nie jest problem . Części elektronicznych się nie kupuje na sztuki tylko na wagony i palety najlepiej na kontenery :biggrin:
Druga sprawa jeżeli miał bym coś takiego zrobić to po zakupach ze dwie osoby z okolicy w ramach caritas i powszechnego udzielania się na forumprzyjechały by do mnie i zajęły się podziałem i pakowaniem całej tej drobnicy , tak żeby to można było rozesłać . Siedzenie i robienie kitów to jest najbardziej czasochłonna robota , i jeżeli osobiście miał bym robić każdemu kit to doliczał bym sobie do tego prowizję od roboty .
Jeżeli jesteście zainteresowani to zróbcie sobie listę i tyle .
No i ja mam identyczne podejście.Ja wolę użyć lepszych elementów
ten tranzystor formalnie może być dowolny byle nie germanowy ![]() płacenie za niego tyle kasy to głupota . | ![]() |
żadnych zamienników!!
do jaskiniowca niech opiszę jakich elementów najlepiej użyć