Ja mam końcówke + barwa. I gra to naprawde fajnie. Fakt barwa obniża moc sygnału i muszę przyznać, że pre by się przydał.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a w jakiej sytuacji.jeżeli końcówka wymaga większego poziomu sygnału
z tym regulatorem / Nano Patch /nie miałem takiej sytuacji , a to jedyny zespół regulator i końcówka jaki miałem .Gdy sygnał np z CD nie jest wstanie w pełni wysterować końcówki
czyli jeśli to tylko ,,potencjometr,, a działa tłumiąc sygnał liniowy między CD a końcówką nie będąc przedwzmacniaczem , to po co przedwzmacniacz który będzie wnosił swoje zniekształcenia i jest droższy .Faktycznie... 239zł za potencjometr z mute... Grubo..
Chciałem raczej powiedzieć, że dla mnie to bez sensu. Wolałbym złożyć w tej kwocie porządną drabinkę lub wstawić zwykłego niebieskiego alpsa i spokój.czyli jeśli to tylko ,,potencjometr,, a działa tłumiąc sygnał liniowy między CD a końcówką nie będąc przedwzmacniaczem , to po co przedwzmacniacz który będzie wnosił swoje zniekształcenia i jest droższy .
Drogo za to trafo coś.. Z tego co ja pamiętam za TS600VA + odczep na barwe bylo cos ok 370zl..