???kupywałes?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
???kupywałes?
A myślałem, że tylko ja mam alergię na analfabetyzm ![]() | ![]() |
Radiatory gdzie kupowałeś? Ps jakie są wymiary pcb?? oj tylko jedna literka![]()
800VA każdemu starczy, w sumie to i tak dużo.
i na pewno ten na tych złotych elementach zagrał powalającobo inaczej być nie mogło. Więcej wydane musi lepiej zagrać
skrajności są złe, w każdą ze stron.
Nie na temat...
Jeśli masz coś do azjatyckich konstrukcji to po co składasz Accu? On przecież jest azjatycki ![]()
Witam Was Panowie i Panie, jeśli są takowe
Jestem nowy na forum, ale poczynie klona Accu z tego wątku. W związku z tym mam małe pytanie a właściwie prośbę. Mógłby mi ktoś podać wymiary radiatora pod płytki? Postanowiłem zrobić radiator od podstaw sam....
A co za różnica?Ważne,żeby napięcia i moc były odpowiednie.O takim trafie mówi właśnie Dźwiedziu-potężny,kształtkowy i absolutnie bezgłośny(co rzadko się zdarza w ostatnio kupionych przez ludzi toroidach)-miałem go potem przez chwilę,niestety sprzedałem,czego żałuję...A jak z trafo z takiego ampli marantz/denon o mocy 550/700W, jeśli podeszło by napięcie to można użyć jak nawet to nie będzie toroidalny? Oczywiście plytka zasilacza dedykowana do klona.