Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja już widziałem (a nawet miałem) te Twoje możliwości, więc nie pitolTaki mały sprawdzian możliwości przy okazji.
A nie myślałeś żeby zrobić podstawę z grubszej blachy??
Ja już widziałem (a nawet miałem) te Twoje możliwości, więc nie pitol
Firmy zajmujące się obróbką zawodowo potrafią spie.....ć sprawę po całej linii (z resztą pokazywałem Ci).
Pytanie zadałem bo z tego co pamiętam plan był taki, że zamawiamy płytki, wpłacamy, płytki się robią i w tym czasie jest temat elementów na płytkę. Coś pomieszałem?
Może elementy "nie na płytkę" ale jednak niezbędne.
Będę kupował takie kondensatory do zasilacza 450 i nie tylko :
http://www.ebay.pl/itm/1x-Lade-Elko.../230760088908?pt=Bauteile&hash=item35ba5f854c
Kondensatory sprawdzone i w dobrej cenie...Jeśli znajdzie się jeszcze co najmniej chętnych na 12 szt to cena z przesyłką do mnie ok.128 zł ( kurs € wg pp) plus przesyłka do zainteresowanych...Oczywiście jak ktoś reflektuje są do tego dedykowane obejmy.
Towożymy listę, czy na PW?.
Ja się zapisuję.
Gratuluję, i życzę wszystkiego najlepszego a przede wszystkimi spokojnych nocy. Ja mam za sobą dwa takie półprodukty [3 i5] lat więc wiem co to znaczy