Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mamy niezły misz masz z tymi kondami
Coraz mniej o accu E450 ale poniekąd to temat "zamówienia"...
Także coby więcej nie zaśmiecać:
Główne zamówienie dotyczy 47000uF/80V i jak tylko pojawią się w sklepie-ruszamy z zakupem!
Pytanie trochę z innej beczki pod hasłem, "PREAMP" do 450...rozumiem że z oryginalnym rozwiązaniem pre nikt raczej nie będzie podpinał końcówek, część osób pewnie zupełnie bez, a część z preampem 408, są jeszcze jakieś opcje pośrednie ? dla znawców którzy słuchali, porównywali jak i co gra właśnie z 450?
A może lampka...? w torze pre, może jakiś wtórnik na wejściu...miał ktoś styczność z takim rozwiązaniem ? jak to wypadło ?
Co do tych pree, to mam tylko pcb do pree z 408 .
Powstaje pree z modelu 2810 Łącznie z aava .
Do szczęścia brakuje mam jeszcze http://www.ebay.pl/itm/DG211CY-Quad...LH_DefaultDomain_0&hash=item587d035773&_uhb=1
Już kupiłem , ciekawe czy to dojdzie do tej polski.
Wszystko na razie w fazie rozwojowej .
.
Kolega robsont ma paczkę w drodze z naprawioną 450, więc pochwali się odsłuchami jutro.
wyjście audio w laptopie nadaje się do skypa a nie odtwarzania muzyki , tylko karta zewnętrzna , nikt chyba nie ma wątpliwości.Poza tym, zdarzyło mi się, że zintegrowana karta dźwiękowa w laptopie nie miała płaskiego pasma przenoszenia, do tego potrafiła obcinać pasmo przy 7-8 kHz.