Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zniżki sa od 20 sztukMailowo jeszcze troche negocjuje cenę wiec może niewiele się uda ugrać poniewaz poprzednia wycena wersji standard była trochę niższa, wydaje mi sie ze mozna zamówić zbiorowo ale jestem przekonany ze 20 osób sie NIE uzbiera na 1 rodzaj transformatora.
Jesli bedzie juz sprecyzowane wszystko to prosilbym o zalozenie tematu w grupowych zamowieniach z wyczerpujacymi danymi co do trafa, jego ceny i wysylek.
PS. Kto ma czas i chec zlozyc mi dwie koncowki? Pcb i trany posiadam..
Nie nie nie...Zalozysz nowy temat z opisem i poczekasz na akceptacje
![]()
Jesli bedzie juz sprecyzowane wszystko to prosilbym o zalozenie tematu w grupowych zamowieniach z wyczerpujacymi danymi co do trafa, jego ceny i wysylek.
2x46 - 600W >> 2x55 - 80W >> 2x18 - 20W >> 700W
Proszę ewentualnie wyrazić chęć na taki transformator by oszacować ilość chętnych i móc ewentualnie ubiegać sie o zniżkę(cena powinna byc porównywalna z wycenami jakie podałem wyżej). Jak zbierze sie dostateczna ilość to wtedy poprosimy moderatora o wydzielenie zbiorowego zamówienia, narazie jest za mało konkretów.
Zalozysz nowy temat z opisem i poczekasz na akceptacje
System nie pomaga
I co dalej?? Bez rezów, kondów itp?PS. Kto ma czas i chec zlozyc mi dwie koncowki? Pcb i trany posiadam..
Bardzo chętnie, ale niestety smartfon w tym nie pomaga"System" mógł by używać polskiej pisowni dla przykładu.
Aktualny stan rzeczy został napisany, a z zainteresowaną osobą można przedyskutować kto zakupi resztę elementów.. Czyż nie..?I co dalej?? Bez rezów, kondów itp?
Warto jeszcze by osoby które już zamawiały obudowy z modushop z Włoch również podały jakieś możliwości wspólnego zamówieniaEwentualnie może na forum jest ktoś kto robie takie obudowy(wiem ze bywały takie osoby) i interesowała by go masówka dla kilku/kilkunastu osób.
W obudowach można by od razu zlecić wycięcie chociażby w tylnej części otwory na rca, głośniki i zasilanie.
Myślę że takie podstawowe otwory by się przydały a jak ktoś chce o coś rozszerzyć to we własnym zakresie.![]()