Panowie a widzieliście gdzieś włączniki 16-19mm krótsze niż 36mm pod 230-250V?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie chcę na obudowie, potrzebuję tylko trafo załączyćDolphin ale pchać 230V na obudowę to trochę nie bardzo![]()
W związku z pyt , z tymi sterownikami wynikł problem ogólnie , związany z tym że padł mi dysk , program który miałem do tego poszedł się .. nooo ... . I wszystko od nowa .
Część zabezpieczeń masz tu, a w sumie najważniejsze:Ehh no nic trzeba chyba obrać inny kierunek, macie jakieś sprawdzone (i dostępne) układy do:
- Zabezpieczenia
)
Część zabezpieczeń masz tu, a w sumie najważniejsze:
http://diyaudio.pl/showthread.php/23437-Zasilacz-z-zabezpieczeniem-głośników
Pozdrawiam.
No tak tylko czy da się tu pominąć sam zasilacz (kondensatory do E450 raczej tu nie wejdą) ?
Jest też Unizab, ale czy to się nada do E450 ? No i kiedyś był problem z dostępnością ...
Powoli robie sobie zabezpieczenie z tego zasilacza na osobnej płytce, dwa przekaźniki na kanał. Jak uruchomię to mogę podesłać.
Softstart możesz od Taza a zabezpieczenia + zobel np od Jaskiniowca i masz komplet.
Co do sterownika jak ktoś ma elektronikę do dysku wd10ears to może dało by się co nieco przyspieszyć![]()
Padła na 99 proc elektronika w nim . Ale to tylko kwestia tygodnia i sytuacja zostanie opanowana - myślę , + - mały poślizg.