Oj tam za trudne, wklejasz obraz loga na tło i obrysowujesz krzywymi. Ważne żeby obraz był w jak największej rozdzielczości.
Spróbuję tak zrobić, dzięki, nie pomyślałem o tym

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Oj tam za trudne, wklejasz obraz loga na tło i obrysowujesz krzywymi. Ważne żeby obraz był w jak największej rozdzielczości.
Nie robimy. Najpierw konkrety, potem zamówienie, aby później nie było płaczu. Jak ma być inaczej, to proponuję jak większość, wykonać kilka sztuk i wstawić w dział ogłoszeń.
Otóż to. Nie wygląda to lepiej?Chciec to moc![]()
Zawsze można zamówić 10 szt, rozdzielimy między sobą i po sprawie, ale po co jak co jakiś czas mam zapytanie o barwę i pre do 450, więc ci co są zainteresowani też wezmą.Szukasz chętnych aby zejść z kosztów, więc potrzebujesz tych którzy nie siedzą w temacie i nie pieprz, że jest inaczej.
Zamówiłeś u nich trafo?
I po sprawie.Zawsze można zamówić 10 szt, rozdzielimy między sobą i po sprawie
Ja się mam cieszyć?? Przecież on jest dla ludu, nie dla mnie.Ciesz się, że wszyscy moderatorzy mają w nosie ten wątek
No to jak Ty nie wiesz co zrobić z reklamami to ja na to nie pomogę.bo cały mógłby polecieć w kosz za jawną reklamę tu.
Każdy post można raportować, służy do tego ikonka wykrzyknika w trójkącie pod wpisem. | ![]() |