Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
200mV to stanowczo za duzo, i powinno byc stabilne
zewrzyj wejscie do masy i zmierz jeszcze raz
odlaczone zrodlo, wejscie zwarte do masy, kolumny odlaczone jesli wtedy masz 0,1mV to jest bdb ale tak powinno byc nawet na maks odkreconym potku, po to wlasnie zwierasz sygnal z masa aby nic sie nigdzie nie przyplatalo
Coś ci ze źródła sieje.
Powinno być blisko 0mV.
Sprawdź inne źródło.
No i gitarka, jest ok wszystko ze wzmakiem natomiast gdzies Ci sieje zrodlo, jak masz wylaczona muzyke to tez Ci skacze ta skladowa?
- - - - - aktualizacja - - - - -
Koncowka mocy ma kondensator separujacy skladowa stala na wejsciu wzm roznicowego?
jesli nie ma, to zrodlo powinno je miec.
Coś ci ze źródła sieje.
Powinno być blisko 0mV.
Sprawdź inne źródło.
Trzeba by jeszcze to sprawdzic jakims porzadnym multimetrem, bo w mierniku za 50zł ciezko o dokladny pomiar AC RMS+ skladowa stała
- - - - - aktualizacja - - - - -
Kondensator jest, wiec problem powinien byc rozwiazny, wiec moim zdaniem problem dotyczy multimetru ktory nie potrafi dokladnie zmierzyc skladowej stalej w sygnale zmiennym.
Może masz po prostu źle podłączony potek.
Tu są dwie masy i po masie sygnałowej jest zasilanie stopni napięciowych aby nie zrobić pętli i tu może coś zbierać.
U mnie bez potencjometru, z daca, muzyka puszczona na max, dc max na wyjściu jakie udało mi się "wyłapać" bo bardzo szybko skacze to 15mV.
Tu jest dc serwo i nie zdarzyło mi się mieć więcej niż te 8-10mV a poskładałem trochę tego.
Te 200mV to masz na maxa z zapodaną muzyką czy bez?
Jest ok.
Zabezpieczenia wyłapują przeważnie od 500-600mV.