nie będę zakładał nowego tematu więc spytam tu. Czy jest sens robienia wzmacniacza do suba o mocy 60W? Mam bardzo mały pokój ok. 4x5. Nie wiecie ile by taki kosztował u irka, razem z panelem i bajerami?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
proponuje dozbierac do SCXavicher napisał:Już prawie jestem przekonany do GDN-22-140-8-SC
bez sensu - za te same pieniadze masz lepiej grajacego SCXa. 2xTVM zapewni wieksze cisnienie ale jakosc nieporownywalnie slabsza...vicher napisał:A np coś takiego... 2x głośnik 4R szeregowo? Np Jakiś ARN 226?
tak, jest sens. ale tylko i wylacnzie pod warunkiem ze sam to zrobisz i bedziesz mial sporo czesci na stanie. inaczej bedzie to kosztowalo niewiele mniej niz mocniejszy wzmacniacz.bonzo_maciej napisał:Czy jest sens robienia wzmacniacza do suba o mocy 60W?
:lol: chcialbym miec taki malutki pokoj - 20m2 :lol:bonzo_maciej napisał:Mam bardzo mały pokój ok. 4x5.
jak jest normalnie umeblowany to nawet 8" nie rozwinie sie w pelni ;]alexrac napisał:A do pomieszczenia 16m2 to brzynajmniej ta 10`` będzie potrzebna
Własnie o niego mi chodziproponuje dozbierac do SCXa