Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jednak zostanę chyba przy wersji Seas + Fountek + Wavecor TW030* - nie ma co dalej zawyżać kosztów, bo w końcu z 1k zrobi się 2k zł za same przetworniki i skończą się fundusze na pozostałe elementy...
Wydaje mi się, że jest to najlepsza propozycja w tym przedziale cenowym.
toopcool -dałbyś radę zaprojektować jeszcze obudowę z płaskim frontem i szerokości 24cm?
Jak kolega kupi głośniki to zwrotkę zrobię .
już klepnięteChętny na wykonanie zwrotki jest .
toopcool -dałbyś radę zaprojektować jeszcze obudowę z płaskim frontem i szerokości 24cm?
A znajdzie się jakiś dobry samarytanin i zrobi te skosy na froncie ?![]()
Projekt mogę wykonać , trzeba jednak określić kilka szczegółów aby to zrobić.
niech zostanie jak jest , pojemność zawsze można zmniejszyć przegrodą .L22RN4X/P
- zastanawiam się tylko, czy te 42l dla L22RN4X/P to nie za dużo - wydawało mi się, że do optymalnej pracy potrzebuje tylko 25-30l...
Myślałem też żeby spróbować zwęzić jeszcze front do 23,6 (wymiar wewnętrzny 20cm) i wpuścić go w boki - wtedy będzie można obkleić HDF'em 3mm wszystkie ścianki oprócz boków.
OK, niech w takim układzie zostanie front o szerokości 24cm - pytanie czy jest sens wpuszczać go pomiędzy boczne ścianki i oklejać HDF'em?