kondrax zarzuć jeszcze linkami z AS o tych dyskusjach co wspominałes...nie moge znaleźć :sad:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Już kupiłem niestety za grum kasę, leży i czeka na wzmak od Irka.audio-technik napisał:XXLS12 8C to mój kolega bedzię mial na sprzedaż za małą kase, wrazie zainteresowania zgłoś sie :wink:
Kiedy zamawiałeś bo ja też czekam, zamawiałem pod koniec grudnia i nie wiem czy dzwonić do niego i się przypomnieć.szuler napisał:Na początku tego tygodnia powinien do mnie dojść panel Irka,
Ja zamawiałem wcześniej, początkowo pod koniec grudnia to miałem odbierać no ale coś się przeciągnęło. Specjalnie mi się nie spieszyło, więc nie odzywałem się, a Irek sam potem zadzwonił no i na dniach panel będzie. A najlepiej to sobie do niego maila puść i się dowiedz, na kiedy możesz spodziewać się zamówienia.funiax1 napisał:Kiedy zamawiałeś bo ja też czekam, zamawiałem pod koniec grudnia i nie wiem czy dzwonić do niego i się przypomnieć.szuler napisał:Na początku tego tygodnia powinien do mnie dojść panel Irka,