cudny90
DIYaudio.pl logo creator
Sam również byłbym chętny na naklejki
Można zrobić takie pod rejestracje i takie normalne np. prostokątne do przyklejenia "gdzieś" 
Nie każdy ma fure

Nie każdy ma fure

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ciekawy pomysł, ale forma zwykłej nalepki na szanujących się kolumnach DIY będzie tanio wyglądać, więc to jakby odrębny temat technologicznie. Widziałbym tu bardziej cięte laserem srebrne, czarne i złote logo czy coś takiego, co by jednak to szacownie wyglądałomaxxx222 napisał:Wpadł mi teraz do głowy pomysł nad ładnym logo DiyAudio na kolumny. Wiele osób robi kolumny a takie logo jest takim smaczkiem zakańczającym budowę. A potem przy ewentualnej sprzedaży można wpisać ze kolumny są sygnowane logiem DiyAudio co zapewnia najlepsza jakość :mrgreen:
Proponuję przyjąć 2 koncepcje. Jedna naklejka wąską na ramkę tablicy o jakiej mowa od początku i druga bardziej kwadratowa na nalepienie gdzieś, lub na klapę albo gdzie tam kto chce...LuSzTi napisał:Zamówieniem naklejek wycinanych z folii mogę się zająć, drukowanych i wycinanych po obrysie także, pracowałem w tej branży więc znajomości jeszcze zostały...wieczorkiem zrobię projekty, pytanie tylko co na naklejce miałoby się dokładnie znaleźć? Piszcie propozycje...ja jestem z Łodzi, Q też więc wszystko by się zgrało ładnie![]()
...i ja bym był za tymi dwiema opcjami.RpLand napisał:Proponuję przyjąć 2 koncepcje. Jedna naklejka wąską na ramkę tablicy o jakiej mowa od początku i druga bardziej kwadratowa na nalepienie gdzieś, lub na klapę albo gdzie tam kto chce...
Kto jeszcze nie zrozumiał o co chodzi...? :roll:lklukasz napisał:... naklejki "lista płac" ...
:mrgreen:lklukasz napisał:naklejki "lista płac"
lklukasz napisał:to może coś takiego jak tu:
http://strefacaraudio.pl/...lszy-vt3115.htm
sorryLuSzTi napisał:niestety trzeba być zalogowanym, żeby to zobaczyć...