Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie zrozumiales co napisalem?incognito89 napisał:podsumowująć jeden wal czy szereg na 4 ohm czy każda cewka z osobna pod inny kanał.
djrobo napisał:nie synu , nie wiesz kto jest po drugiej stronie. ja po prostu nie moge wytrzymac jak widze jacy ludzie pisza (tu noname )bzdury ktore Ty przyjmujesz pozniej. w sumie nie powinno mi zalezec, bo to przeciez Ty bedziesz mial konfiguracje daleka od optymalnej tylko dlatego ze sluchasz jakich glupkow ktozy nie maja pojecia o tym co mowia. zatem rob co chcesz
zastanow sie, poszperaj, moze juz o tym bylononame napisał:Taaa ....to tak samo jak podłączanie każdej cewki pod 2 mostki wzmacniacza 4 kanalowego ... wszyscy odradzają , a ludzie tak mają i grają i zero problemów .
Kurna, myślę i myślę, i nadal nie wiem kogo masz na myśli, bo mnie na pewno nienoname napisał:Jeśli coś źle piszę niech Przemek mnie zbanuje ....
cursor napisał:Kurna, myślę i myślę, i nadal nie wiem kogo masz na myśli, bo mnie na pewno nie