• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Realizm polskich rajdów........

zobaczcie to.
prawdziwy film z prawdziwego rajdu w polsce. a nie zadna sciema.
sfilmowany jest fragment Os-u, z wnętrza auta.

może opiszcie co tam widać na tym filmie, bo naprawde przy łączu 64kbps (takim teraz dysponuję) nie chce mi się ciągnąć nawet krótkich empetrójek...

eee ja modemem ciągnaem filmy nawet :D przy normalnym transferze ciągne 10-12 mega na godzine <lol> spiiiiid rules , pozatym poco komu filmi kz rajdu .. obejrze sobie na tvn turbo :D

mam wreszcie ten filmik :P
na WRC też casem jakieć owce latają po szosie
kapelli, zapomniałeś dodać, że film zawiera niecenzuralne słownictwo i nie powinien być glądany przez osoby nieletnie (chyba że bez fonii) ;)

ale takie cos to tylko w polsce jest mozliwe.....
chociarz z drugiej strony dlaqczego taki wiesio nie mial sobie sianka z pola zwiesc?
co go obchodzi jakis tam rajd ? :)

macias666, wiesio nie mógł zwieźć sianka z pola, bo ono tam nie rośnie :P widzę że jesteś z wioską nieobyty ;)

To jest szczyt hamstwa i złej organizacji. Kiedyś mając czas jeździłem na rajdy i wyścigi górskie (teraz tego czasu brak), jest to bradzo miła i pasjonująca przygoda. Są ludzie którzy mają to głęboko gdzieś i po prostu robią swoje (co widać na filmie), najgorsze to ze są także kibice (antykibice) którzy przyjeżdżają na taki rajd i starają się wykoleić jakąś rajdówkę. A pomysłów mają tyle ze można by książkę napisać np. wylewanie oleju, podkłądanie gwoździ, wrzucanie gałęzi, duzych kamieni itp. to jest straszne.

Na dole zdjęcie mjego autorstwa z 15 rajdu zimowego na ziemi Kłodzkiej św.pamięci Janusza Kuliga

Załączniki

• kulig.jpg
    kulig.jpg
    39.2 KB · Wyświetleń: 0
Powrót