Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wróżka jesteś? :wink: Skąd wiesz co knuję? :razz:lklukasz napisał:csbiczek, jak ci coś z tego wyjdzie to daj znać. Mam uszkodzonego HP Pavilion dv6000
dziękijoy_pl napisał:http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1461877.html Trochę sie już rozwinął watek...
jak tam trzeba film obejrzeć :lol:dziękiMam lekturę na kilka godzin na jutro :mrgreen:
i przeczytać 15 stron tematulklukasz napisał:jak tam trzeba film obejrzeć :lol:
reballing najczęściej dotyczy karty grafiki przy laptopie, ale nie tylkocsbiczek napisał:wróżka jesteś? :wink: Skąd wiesz co knuję? :razz:
Teraz może 2 lata temu tyle kosztowało do mojego lapkalklukasz napisał:raven1985, naprawa w Warszawie jak i nowa płyta z allegro to koszt 400zł
zdecydowanie nie tylko :wink:malutkiz napisał:reballing najczęściej dotyczy karty grafiki przy laptopie, ale nie tylko![]()
a kto powiedział że jednorazowo? :wink:raven1985 napisał:Hym raczej jednorazowo się nie opłaca.
lklukasz mam w szafce ten sam jakże szczęśliwy model laptopa... :lol:jak ci coś z tego wyjdzie to daj znać. Mam uszkodzonego HP Pavilion dv6000
jesli chodzi o serie dv6000 leci jeszcze mostek polnocy ale to jest jedno i to samo bo grafika w wiekszej czesci plyt glownych z tej serii mam grafike zawarta wlasnie w mostku polnocnymcsbiczek napisał:zdecydowanie nie tylko
wiem, wystarczy wymienić kulki na te z domieszką ołowiu które nie pękają tak jak te bezołowiowe...misiek88 napisał:,samo podrzganie ukladow BGA nie zdaje egzaminu nalezy wlasnie te uklady poddac wspomnianemu tutaj rebalingowi czyli wymienie kulek pod ukladami BGA![]()
to też wiem. Sprzęt do tego można kupić za tysiąc czy dwa lub za dwadzieścia i więcej, kwestia tego co masz zamiar robić...misiek88 napisał:ale do tego trzeba miec juz sprzet sita piec do podgrzewania a to wszystko kosztuje![]()
sam problem od tej strony mnie na razie nie interesuje, aktualnie mnie interesuje sam proces od ,,kuchni"misiek88 napisał:jesli chodzi o serie dv6000 leci jeszcze mostek polnocy ale to jest jedno i to samo bo grafika w wiekszej czesci plyt glownych z tej serii mam grafike zawarta wlasnie w mostku polnocnym