Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam,
szukam jakiegos dobrego ukladu do regulacji wzmocnienia ktory koniecznie wspolpracowac musi z potencjometrem 10k. Cena takiego ukladziku nie powinna byc wyzsza niz 10 zl.
Ja też nie mam na myśli do końca pasywki. Chyba chodziło o VCA, regulację głośności sterowaną napięciowo ze zwykłego potencjometru. Kolega chciał chyba zastąpić zwykły potencjometr regulatorem głośności. Może jakieś TCA730 albo 740A? nie pamiętam dokładnie oznaczenia, ale o straszny syf był bo mocno szumiał! Do zakupów na Allegro trzeba doliczyć koszt przesyłki. No i skąd są te potencjometry za 5zł - może to sample? Ja nie popieram szarej strefy i handlowania samplami!!
hm, wątpię aby to były sample, oni sprzedali tych nobli już ze 100 sztuk, a tyle sampli raczej by nikt im nie dał ale to jest OT i nie będziemy o tym tutaj rozmawiać.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.