Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kobiety potrafią sprecyzować kazdy kolor, my mężczyźni rozróżniamy tylko kolory tęczy ;Pmarian napisał:ze sa kolory ktorych czlowiek nie jest w stanie sprecyzowac?
ŁukaszN napisał:marian, dziwie sie Tobie że wierzysz w takie rzeczy, tym bardziej ze nie wierzysz w Boga
Kobiety potrafią sprecyzować kazdy kolor, my mężczyźni rozróżniamy tylko kolory tęczy ;P[/quote]marian napisał:ze sa kolory ktorych czlowiek nie jest w stanie sprecyzowac?
cóż to takiego?mor den siur napisał:Ja już od dziecka wykrywam cieki wodne
Nie słyszałem o tych kolorach. Nie słyszałem o tych zwierzętach i roślinach. O dźwiękach też nie. Ale z chęcią poczytam coś więcej, więc zapodaj czymś konkretnym.marian napisał:Powiedz mi,czy slyszales o kolorach nie nazwanych? ze sa kolory ktorych czlowiek nie jest w stanie sprecyzowac? czy slyszales o zwierzetach i roslinach jakich nikt jeszcze nie widzial,rownoczesnie nie przypominajace zwierzat i roslin? czy slyszales dzwieki nie podobne do zadnego dzwieku jaki kiedykolwiek slyszales?
widze ze ktos tu sie racjonalista.pl za duzo naczytal ;p | ![]() |
#008000 lub RGB: 0/128/0 lub światło które ma ok. 550nm długości fali. :mrgreen:mor den siur napisał:A tak przy okazji kolorów:
jak opiszecie "zwykły" zielony?
niektórzy i tego nie potrafią :lol:ŁukaszN napisał:my mężczyźni rozróżniamy tylko kolory tęczy ;P
marian napisał:my mężczyźni rozróżniamy tylko kolory tęczy ;P