Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
http://www.decathlon.pl/opona-trekking-5-700x42-id_4753269.htmlA jak się jeździ? I co to za opony?
pilnuj zeby cisnienie nie spadalo ponizej zalecanego minimum!Mam schwalbe na Evado 4.0 ale do mojej wagi dałem 3 atmosfery... czy to nie za dużo ??
No u mnie max 4.5 ale nie powinno sie dobrać do wagi użytkownika ??
kiedy jedziemy się szurnąć na trasę? | ![]() |
Mam schwalbe na Evado 4.0
wiesz co, wydaje mi sie ze to wina tego ze to tanie opony
1 - zysk na oporach toczenia (czyli na predkosci) jest niewielki - jakies +2-3km/h
2 - stracilem na komforcie. na obecnych 4,5 bar trzesie strasznie!
3 - na rondzie mnie znosi! dziwnie sie zachowuje ta opona przy mocnym pochyleniu :???:
4 - wczoraj wjechalismy w las i ciagle z nia problemy
tak wiec wole sie nieco bardziej zmeczyc na szosie niz ryzykowac utrate zebow na lekkim piasku na gruntowej drodze
wiesz co, wydaje mi sie ze to wina tego ze to tanie opony
1 - zysk na oporach toczenia (czyli na predkosci) jest niewielki - jakies +2-3km/h
2 - stracilem na komforcie. na obecnych 4,5 bar trzesie strasznie!
3 - na rondzie mnie znosi! dziwnie sie zachowuje ta opona przy mocnym pochyleniu :???:
4 - wczoraj wjechalismy w las i ciagle z nia problemy
tak wiec wole sie nieco bardziej zmeczyc na szosie niz ryzykowac utrate zebow na lekkim piasku na gruntowej drodze
Właśnie zamówiłem pierwszy "poważny" rower szosowy
Ale by mnie kręgosłup nawalał i ręce bolały
Na moim mnie tylko tyłek boli![]()
Ja porównuję do mojego roweru![]()
wiesz, rozumiem gdybym mial jechac 53km/h zamiast 50...1 - to i tak całkiem sporo, producenci opon biją się o zysk 1-2 km więcej w tym samym czasie na dystansie 150km
no to mamy zysk 10-ciu %%% ![]() Panowe sprzedaję swojego CUBE-a umieściłem ogłoszenie Pozdrawiam | ![]() |