Ja chyba wezmę te: http://www.allegro.pl/item932460381_zeit_klocki_hamulcowe_metaliczne_avid_3_5_7_bb7.html
Mam właśni hamulce Avida Juicy 5.
Mam właśni hamulce Avida Juicy 5.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
przy takiej tarczy na hydraulice mozesz sie uczyc latac przez kierownik :razz:Blitzer napisał:Fabryczne zalalem olejem przy odpowietrzaniu i sa do wyje**nia.
Chyba sprobuje te koolstopy tylko zastanawiam sie jeszcze czy by nie zmienic z przodu tarczy z 160 na 203mm.
Po co ? teraz w zjazdówkach wsadzają 180mm. które w zupełności wystarczają.Blitzer napisał:Chyba sprobuje te koolstopy tylko zastanawiam sie jeszcze czy by nie zmienic z przodu tarczy z 160 na 203mm.
Spokojnie też zrobisz OTB na VbrejkuKarol22m napisał:Deore xt i lepsze nie są potrzebne
TatoTurbo napisał:Lepiej przerzuć się na tarcze XT
masz cały komplet lx, czy tylko tarcze? (sory nie czytalem od poczatku tematu)Blitzer napisał:Jestem zadowolony z lx
co masz na mysli mowiac hydrauliczne heble sie miedzy soba nie roznia?Blitzer napisał:Mysle ze tak prawde mowiac hydrauliczne heble niezbyt sie miedzy soba roznia, zasada dzialania jest wszedzie taka sama.
Jacek90 napisał:-Korba ponieważ nie mam już kilku zębatek na tarczy i czasami nie wchodzi przerzutka :smile:
-może support,
-łańcuch i kierownice profilowaną.
Karol22m napisał:A co myślicie o takiej hydraulice?