Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
marian napisał:A to niby dlaczego? że pęknie?
Coś więcej ?erdikej napisał:A nie lepiej jakiegos prostego singla
majkipe napisał:Krótkie pytanko.Mianowicie ostre koło do jazdy na co dzień,spory kawałek mam do pracy.Na co zwracać uwagę przy składaniu,za jakieś linki do stronek będę wdzięczny.A może jakieś wasze doświadczenia w tym temacie?
erdikej napisał:Ostro koło moze wydawac sie fajną opcją. Tanie(zaleznie od uzytych czesci), nie ma sie co zepsuc.
erdikej napisał:A co do psucia się rowerów, to chyba nigdy Ci nie strzelił hak od przerzutki na dłuższej trasie![]()
n_omyzs napisał:felgi mozna w dloniach prostowac a wszystkie regulacje zajmuja pol godziny przed calodniową wyprawą![]()
paldo napisał:erdikej napisał:A co do psucia się rowerów, to chyba nigdy Ci nie strzelił hak od przerzutki na dłuższej trasie![]()
Nie nie strzelił. Pewnie dla tego że nie używam tandetnego sprzętuW tesco rowerach wiadomo że się coś szybko zepsuje, ale jak sie kupi coś lepszego to raczej rzadko się coś psuje
![]()
erdikej napisał:Nie rozsmieszaj mnie. Jeszcze nie widziałem w tesco rowerów za 4,5 k.
paldo napisał:erdikej napisał:Nie rozsmieszaj mnie. Jeszcze nie widziałem w tesco rowerów za 4,5 k.
No ja też nie :lol: A co to ma do rzeczy? Jeśli idzie o teco rowery to miał to byc wyznacznik tandetności jak by co![]()
erdikej napisał:paldo napisał:erdikej napisał:Nie rozsmieszaj mnie. Jeszcze nie widziałem w tesco rowerów za 4,5 k.
No ja też nie :lol: A co to ma do rzeczy? Jeśli idzie o teco rowery to miał to byc wyznacznik tandetności jak by co![]()
Myslałem, ze to jakas aluzja do mojej osoby. Ja nie jezdze na byle czymNawet w dobrych i drogich rowerach zdazaja sie usterki. A pękniecie haka przerzutki jest bardzo czeste.