Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja cały czas na szosiemasz już kolarkę czy dopiero przymierzasz się do zakupu ?
Szoskę mam a w zasadzie to 2 a prawie 3
Jedna to typowy carbonowy scigant od Canyon-a a drugi (i trzecie|) to przełajowy ACCENT CX ONE PRO z 2 kpl kół jeden na szosę (szerokość opon 26mm) a drugi kpl to typowy teren 33mm CX King od continentala.
Bardzo cenie sobie uniwersalność roweru przełajowego i możliwość przekładki P&P zestawów kół
Uwielbiam wiatr we włosach oraz śmiganie po górkach i lesie
Pozdrawiam rowerową brać
- - - - - aktualizacja - - - - -
Super maszynka + dobre koła !
jaki to model CUBE ?
A resztę ukradłeś?Kupiłem tylko ramę.
I dobrze bo Twoje żarty nie są śmieszne, wręcz żal się robi jak się czyta. Jeśli jesteś tutaj na forum dla żartów, to pamiętaj że jest regulamin... w ostateczności dostaniesz niewidzialnego bana na konto i się pewnego ranka zdziwisz, jak jeden taki user... a może to to Ty nim jesteś tylko pod innym nikiem. | ![]() |
Nie na temat...
I dobrze bo Twoje żarty nie są śmieszne, wręcz żal się robi jak się czyta.
![]()
Tym żartobliwym oszołomem jestem ja. Penetrator widzę, że nie potrafisz korzystać z forum w sposób, który został określony w regulaminie. Tagu "offtopic" nie używasz, obrażasz kolejnego użytkownika, w tym przypadku mnie. W mojej opinii urlop jest Ci wskazany, sugeruję przemyśleć dokładnie co robisz źle. | ![]() |
![]() | ![]() |