• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Rowery i akcesoria

Mój składać się kurzy w piwnicy i chyba trzeba się będzie bliżej wiosny wziąć za niego

- - - - - aktualizacja - - - - -

Te literówki Mój składak

9442ed02751c254ae490d2cc9e6fbee4_1518735601.jpg

Ja cały czas na szosie :) masz już kolarkę czy dopiero przymierzasz się do zakupu ?

Szoskę mam a w zasadzie to 2 a prawie 3 :p
Jedna to typowy carbonowy scigant od Canyon-a a drugi (i trzecie|) to przełajowy ACCENT CX ONE PRO z 2 kpl kół jeden na szosę (szerokość opon 26mm) a drugi kpl to typowy teren 33mm CX King od continentala.
Bardzo cenie sobie uniwersalność roweru przełajowego i możliwość przekładki P&P zestawów kół
Uwielbiam wiatr we włosach oraz śmiganie po górkach i lesie

Pozdrawiam rowerową brać ;)

Super maszynka + dobre koła !
jaki to model CUBE ?

Jak powiedziałem tak zrobiłem Scott FB 40 full Alu, Claris/Sora z widelcem od Meridy Road Race bo oryg. mi pękł :( Skociwo już nie może się doczekać remontu na wiosnę , będzie przerobiony na Street fightera z kierownicą łamana od ostrego koła z blatem 53Z , nowymi kołami i widelcem carbonowym i takie tam praktycznie zostanie z niego sama rama i może sztyca.

Szoskę mam a w zasadzie to 2 a prawie 3 :p
Jedna to typowy carbonowy scigant od Canyon-a a drugi (i trzecie|) to przełajowy ACCENT CX ONE PRO z 2 kpl kół jeden na szosę (szerokość opon 26mm) a drugi kpl to typowy teren 33mm CX King od continentala.
Bardzo cenie sobie uniwersalność roweru przełajowego i możliwość przekładki P&P zestawów kół
Uwielbiam wiatr we włosach oraz śmiganie po górkach i lesie

Pozdrawiam rowerową brać ;)

Super maszynka + dobre koła !
jaki to model CUBE ?

Kupiłem tylko ramę. SL ROAD RACE

Ostatnia edycja:
Nie na temat...
Jakiś nadgorliwy oszołom dał mi ostrzeżenie za żartobliwe pytanie!

I dobrze bo Twoje żarty nie są śmieszne, wręcz żal się robi jak się czyta.
Jeśli jesteś tutaj na forum dla żartów, to pamiętaj że jest regulamin... w ostateczności dostaniesz niewidzialnego bana na konto i się pewnego ranka zdziwisz, jak jeden taki user... a może to to Ty nim jesteś tylko pod innym nikiem.

Ciekawe czy admin ma wgląd do tego z jakich IP logował się user i dać bana na wszystkie których używał do logowania ;)

UWAGI MODERATORA
Tym żartobliwym oszołomem jestem ja. Penetrator widzę, że nie potrafisz korzystać z forum w sposób, który został określony w regulaminie. Tagu "offtopic" nie używasz, obrażasz kolejnego użytkownika, w tym przypadku mnie. W mojej opinii urlop jest Ci wskazany, sugeruję przemyśleć dokładnie co robisz źle.

Witam
Panowie kupię jakiś w miarę sensowny rower (górski) do 1000 zł?. Dodam, że nie znam się na tym kompletnie. Rower ma służyć do miejskich asfaltowo - szutrowych przejażdżek.
Pozdrawiam

Amor w takiej kwocie to niepotrzebne kowadło i raczej używka wchodzi w grę.
Podaj info o co pytał Paweł i gdzie głównie będzie używany.

Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka

Za 1kPLN chyba nie można mieć parcia na takie gadżety.
Lazaro albo Kands w tej cenie i nawet z kołami powyżej 26" jeżeli jest taka potrzeba. Nie wiem czy coś bardziej markowego się zmieści bo krossy chyba już powyżej 1500zł.

No ja od Kandsa zaczynałem i byłem zadowolony tylko że w fabrycznym setupie przetrwał rok... choroba trwa do dziś i gonitwa za królikiem trwa.

Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka

Powrót