• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Rowery i akcesoria

Wczoraj zrobiłem na pierwszą jazdę w tym roku tylko 25km po lasach dolnośląskich - Bolesławiec. Ale śnieg mnie zaskoczył. Mimo to faaajnie.

Nie ma dnia i godziny aby było nie fajnie no chyba że sprzątnie cię auto na drodze ... tfutfutfu
U mnie z treningami w mieście trochę cięszko bez maski anty smogowej ale i tak jest fajnie szczególnie jak dowali - 10 mróz jest fajny ale sadza na twarzy i w płucach nie fajna :D

Mój rower od kilku lat nie może się doczekać wymiany całego napędu, może dlatego że "jeszcze jeździ" :)

Haha no ładnie go katujesz 😁 z resztą sam nie jestem lepszy ,też by się przydało wymienić kilka zeczy korbę z blatem z 50 na 53 z tylną kaseta , łańcuch , i nowe spd'eki bo luzy się porobiły no ale koło 5K km wytrzymały co uważam za dobry wynik i polecam M520 Shimano tzw pedały SPD za stówkę :biggrin:

Podpisuję się pod tym.
Nie wyobrażam sobie teraz większej jazdy a szczególnie w górach bez SPD.

Pamiętam moje początki na SPD hahaah kupa śmiechu szczególnie jak podjeżdżałem pod przejście dla pieszych albo jak się zapomniałem przy sklepie , na szczęście trwało to tylko kilka dni teraz nie wyobrażam sobie roweru bez SPD
.....kto raz spróbował już nie przejdzie obok obojętniee nieee niee..... :biggrin:

Kto się wpinał ten wie że to nie wygląda to po prostu leży :)

Czyli po prostu leżałeś na glebie ;) . Ciesz się że nie złamałeś albo nie skręciłeś nic ;) .

- - - - - aktualizacja - - - - -

ja na szcxzescie nie mam wagi! :D
a;e spodnie sie ciasne juz robia :(

Ja niestety mam i wiem ile ważę. Dokładnie 10kg mniej od Pawła, ale nie jestem za wysoki za to więc i tak widać. Z tym że na szczęście nie mam brzucha z przodu i nie wyglądam jak Obelix tylko na boki mi się bardziej rozchodzi i nie widać aż tak :D . Ja mam inny problem. Mam bardzo grube nogi (zawsze tak miałem, trochę jak kolarz właśnie albo wioślarz mam budowę) i nigdzie nigdy spodni nie mogę kupić :D .

Ostatnia edycja:
Siema.
Ja ok roku jeździłem w SPD i w tym roku odpuszczam na rzecz platform, na nich wolę ćwiczyć technikę w cięższym terenie górskim choć nie powiem wpinanie fajna sprawa.
U mnie jak co roku, coś nowego na nowy sezon... Zmiana amora (Marvel na seel), oświetlenie Convoy i trochę ubrań i inne pierdoły... no ale to choroba
Dawajcie Panowie foty swoich maszyn i najlepiej w plenerze.
Pozdrower...

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Siema.
Ja ok roku jeździłem w SPD i w tym roku odpuszczam na rzecz platform, na nich wolę ćwiczyć technikę w cięższym terenie górskim choć nie powiem wpinanie fajna sprawa.
U mnie jak co roku, coś nowego na nowy sezon... Zmiana amora (Marvel na seel), oświetlenie Convoy i trochę ubrań i inne pierdoły... no ale to choroba
Dawajcie Panowie foty swoich maszyn i najlepiej w plenerze.
Pozdrower...

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Jutro ruszę dupsko i zrobię jakiś mały trening to dziabne kilka fotek ;]
Fakt SPD przeszkadzają jeśli chodzi o freestyle a wręcz jest to niebezpieczne

Powrót