mozliwe ze wystarczy rozebrac, wyczyscic, nasmarowac i poprawnie zlozyc. jak za mocno sie przykreci to wtedy tak lozyska chodzakierownica działa delikatnie skokowo. Łożysko steru do wymiany?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mozliwe ze wystarczy rozebrac, wyczyscic, nasmarowac i poprawnie zlozyc. jak za mocno sie przykreci to wtedy tak lozyska chodzakierownica działa delikatnie skokowo. Łożysko steru do wymiany?
kierownica działa delikatnie skokowo.
przy twoim moje 21" wyglada smiesznie- Rama 23" pod koła 29" marki B1
dlaczego tylko po jednym zdjeciu gdzie widac rower kazdy mi pisze ze jest brudny?PS. jeszcze nigdy tak brudnego roweru nie miałem
problem jest dokladnie taki sam jak po swietach "Bożego Narodzenia" - czyli piszczy, drży i nie hamuje
mokre na bank nie - na deszczu mocno sie uciszylytłustych lub mokrych.
pryskalem tylko na lancuch, ale pilnowalem zeby nie lecialo na tarcze. raz mi pociekl brunox od amorka na przednia tarcze, ale kilkaset metrow jazdy i sie wytarloPaweł, a psikałeś czymś ten rower? WD40 w niektórych miejscach? Przy takiej czynności trzeba uważać aby nie psiknąć na hamulec, jak psikniesz to pozamiatane.
brunox przeznaczony do smarowania amortyzatorow - te co marian polecalPaweł, brunox od amorka? Ten rower Ci już rdzewieje?
w tym rowerze popsul sie tylko i wylacznie tylny hamulec!Zastanawiam się, czy to Ty taki niszczyciel rowerów jesteś, czy ten rower co kupiłeś to takie dziadostwo. Jak w rocznym rowerze może się wszystko co tylko możliwe psuć(łożyska pedałów, piasty, amor, hamulce itp. itd.)?
dokladnie, ten rower uzywam codziennie! (czasami w niedziele mi sie nie chce wychodzic w taka pogode)W rowerze, którego się używa dziennie lub niewiele rzadziej (jak to Paweł ma chyba w zwyczaju) musi się coś dziać.Te dziadowskie łożyska kulkowe w piastach i pedałach są specjalnie tam aplikowane, żeby utrudniały życie osobom jeżdżącym więcej niż raz na tydzień w porze letniej :/
wlasnie zastanawiam sie czy warto to dawac na gwarancjeAlbo do sklepu na gwarancję.