no to pojechałem , obejrzałem i kupiłem
z osprzętu - Deore XT, manetki i przód - Deore, tarcza niezidentyfikowana jeszcze, obręcze Mavic , z tyłu piasta na joytechu z przodu niezidentyfikowana jeszcze, korba Truvativa .
Waga - około 13kg
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja porownywalem przy zakupie roweruJeździ ktoś na 29" i ma porównanie do 26" ?
Ja nabyłem Selle Italia C2 Genuine Gel - jestem z niego bardzo zadowolony - ale jeśli chcesz wygody podczas jazdy to musisz pamiętać że bez dobrej sztycy nawet najlepszego siodełka nie ustawisz jak należy![]()
jeśli chcesz wygody podczas jazdy to musisz pamiętać że bez dobrej sztycy nawet najlepszego siodełka nie ustawisz jak należy
nabyłem niedawno okazyjnie (czyt. przeleżał ze dwa lata w magazynie zlikwidowanej hurtowni) Magnum Champion. Ich podstawowy model za niecałe 500. Koła 26 rama 15 aluminiowa podstawowe shimano 21 biegów reszta chińszczyzna ale solidna, hamulce, klamki, korby z odlewów al., wpuszczane stery. Raczej dość ciężki jak na te wielkość, model "marketowy" z tych najdroższych które w Marketach stoją juz w okolicach 900.Raczej dolny pułap, ale jak będzie 600-650zł to też się zastanowię, nie mniej bez naciągania..![]()
Tak położenie noska potrafi diametralnie zmienić komfort jazdy - tak jak marian napisał wyrzej.masz na myśli sztycę z regulacją położenia (góra/dół) siodełka ?